Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 145)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 145)
S tím si můžeš utřít zadek 😀 Tyhle výhrůžky jsou roztomilé.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Sabine1984
LP2710
Diamant
LP2710
před 6 měsíci
Jen říkám, že za těmi kasiny stojí oni. Holyluck, trueluck. Podívejte se na nový příspěvek na fintelegramu.
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Anonymized1153
Platina
Anonymized1153
před 6 měsíci
Tohle byla jejich odpověď na můj dotaz ohledně čísla licence britské komise pro hazardní hry a toho, na jaké jméno by se vklady uváděly na bankovním výpisu 😂
Automaticky přeloženo:
Heather123
Zlato
Majdkdl
před 6 měsíci
Tohle byla jejich odpověď na můj dotaz ohledně čísla licence britské komise pro hazardní hry a toho, na jaké jméno by se vklady uváděly na bankovním výpisu 😂
This was there reply to me asking for there uk gambling comission licence number and what name would deposits come under on a bank statement 😂
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Už neztrácejte čas snahou získat peníze zpět z kasin. Jděte k obchodníkům uvedeným na vašem výpisu nebo kontaktujte banku a podejte námitku proti poplatkům. A pokud a až dostanete peníze zpět, už se do toho znovu nedostavujte. Už 3 roky se točím v kruhu. Nestojí to za to.
Automaticky přeloženo:
Majdkdl
Heather123
Platina
Heather123
před 6 měsíci
Jo, moc jich ale nemůžu najít, ale zkusil bych štěstí v kasinu. Co říkáte na email obchodníkům a máte nějaké úspěšné vrácení peněz přes banku?
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
Zlato
před 6 měsíci
Dobrý den, mám problém s Velobetem. Moje transakce proběhly takto:
aplikace nikotpf*urbanloft
ID slova
Santeda
Flexqicer
Invcryl
bleskový útok
vizuální vrstva XOR
většina z nich byla provedena přes Revolut, ale pár přes Barcalys
Byl bych vítán za jakékoli rady ohledně některého z obchodníků a/nebo zda uplatnit chargeback a jakým způsobem
Automaticky přeloženo:
Anonymized1153
Majdkdl
Stříbro
Majdkdl
před 6 měsíci
Zní to trochu jako Putin.
Pokud udělají tohle a tamto, nevyhnutelně to povede k eskalaci... haha
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
svdk9gvg68
Zlato
svdk9gvg68
před 6 měsíci
Říkal jsi, že jsi měl chargeback u Hupeiwe? Která banka ho akceptovala? Jaký důvod uvádíš?
Díky
Automaticky přeloženo:
svdk9gvg68
Platina
8x7rqrgfbc37
před 6 měsíci
Říkal jsi, že jsi měl chargeback u Hupeiwe? Která banka ho akceptovala? Jaký důvod uvádíš?
Díky
You said you had a chargeback with hupeiwe? Which bank accepted it? What reason do you give?
Thanks
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Jsem z Virgin Bank, právě jsem jim řekl, že jsem si koupil elektronické zařízení od Huawei, a oni to bez otázek přijali.
Automaticky přeloženo:
8x7rqrgfbc37
Anonymized881
Zlato
Anonymized881
před 6 měsíci
Jak se vám, prosím, podařilo získat zpětnou platbu u Barclays? Díky.