Ahoj Radko,
Vůbec se nebojte. Chápu, že tohle není osobní útok. Prostě si děláte svou práci a to je naprosto v pořádku.
V první řadě nenutím nikoho za nic platit. Mým hlavním cílem je pomáhat lidem, kteří mají problémy s hazardem, a jsem upřímně přesvědčen, že tito lidé by měli být podporováni.
Kdykoli mě někdo požádá o informace, poskytnu je pouze tehdy, pokud mám ověřené údaje o poskytovatelích, které zmiňují. Na vyžádání mohu také poskytnout doklad o e-mailech, které jsem odeslal. Pokud o konkrétním poskytovateli informace nemám, jasně to řeknu a omluvím se. Nehraji hazardní hry ve stovkách kasin, a proto je můj seznam omezený (v současné době je to asi 142 poskytovatelů).
Když mě někdo kontaktuje s otázkou: „Máte informace o poskytovateli X, Y nebo Z?", mou první reakcí je jednoduše sdílení jejich oficiálních webových stránek nebo kontaktních údajů. Poté vysvětlím, co dělám, zeptám se, zda by chtěli další informace, a vždycky jim popřeji hodně štěstí v jejich situaci.
Vzhledem k tomu se opravdu snažím pochopit, jak to porušuje pravidla fóra.
Také bych rád zmínil širší téma. Jako jedno z největších fór o hazardních hrách na světě tato platforma aktivně propaguje kasina, která jsou v určitých jurisdikcích nelegální. Některá z těchto kasin se dopouštějí praktik, které přímo poškozují hráče, a přesto jsou propagována. Myslím, že to stojí za zamyšlení.
Fórum navíc nenabízí soukromé zprávy ani alternativní způsoby kontaktování členů. Kvůli tomuto omezení je jedinou možností komunikace sdílení e-mailu nebo kontaktu na sociálních sítích. Zveřejňování velkých datových sad nebo tabulek jednoduše není praktické.
Aby bylo jasno: nejsem podvodník a nesnažím se nikoho zneužívat. Byl jsem ve stejné situaci jako mnoho lidí zde a jsem vděčný, že nyní mohu pomáhat ostatním orientovat se ve velmi škodlivém odvětví. Nikdy nikoho k ničemu nenutím a plně si uvědomuji, že v některých případech je nezbytná odborná nebo lékařská pomoc, a aktivně lidi povzbuzuji, aby ji vyhledali.
Neúčtuji si žádné poplatky, netlačím na mě a sdílím informace pouze tehdy, když je skutečně mám.
Děkuji za váš čas. Pokud někdo potřebuje pomoc, neváhejte zaslat jména poskytovatelů e-mailem, protože je to v současné době jediný dostupný způsob kontaktu. Můžete mě kontaktovat na adrese [email protected] nebo mi pošlete své uživatelské jméno @tg nebo disc. Tam se snáze komunikuje.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.