Tento uživatel rozdává informace o poskytovatelích zdarma, pokud jim lidé jednoduše pošlou e-mail s požadovanými poskytovateli. Pokud je nemám, nebudu nikoho obviňovat. Také vysvětlím, co dělám, takže se omlouvám, pokud jste poslali e-mail a já jsem žádného z vašich poskytovatelů neměl v seznamu.
Nejsem si jistý, jestli mám ze zákona právo říkat některé z toho, co budu říkat, ale co už.
V těchto kasinech mám vždycky způsob, jak vyhrát. Jak jsem již zmínil, mám seznam více než 130 poskytovatelů a 75 kasin, kde si nemusíte hrát, abyste si vybrali peníze. V takových situacích se tak můžete „pomstít". Pokud vsadíte všechny své peníze a prohrajete, mohu vám pomoci se zotavit, zjistit, zda banky vaši reklamaci akceptují, uplatnit různé typy reklamací nebo dokonce nepodniknout nic prostřednictvím bank.
Mám Discord server s malou komunitou, která tohle dělá poslední 2/3 měsíce a má to úspěchy. Většina z nich byli hazardní hráči, jako 90 % lidí v tomto vlákně, a momentálně už nikdo z nich nehraje a jen vyhraje peníze bez jakéhokoli rizika. Můžu ukázat důkazy o všem, co tu říkám, včetně povolení používat prostředníka (pokud je známý) a cokoli jiného.
Takže ano, to hráčům pomáhá. Posílám zdarma informace o poskytovatelích, pokud je už mám na svém seznamu, pokud mi to někdo, kdo mi napsal e-mail a dostal kladnou odpověď, může potvrdit...
K čertu s nelegálními kasiny.
Pošlete mi, pokud možno, vaše další informace ze sociálních sítí, například tg nebo disc.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.