Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 082)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 082)
Existuje i šablona, kterou lze použít při uzavírání smlouvy? Děkuji 🙏
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
před 9 měsíci
Ví někdo, kdo je obchodník Framos, který sídlí v Glasgow na adrese Bath Street 327?
Je to stejná adresa jako Flivnam
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
OlgaPola
před 9 měsíci
Moc děkuji. Můžu vám s Flvou pomoct, vrácení peněz jsem získala přes banku, i když to trvalo 50 dní. Pokud chcete, můžu vám to vysvětlit v e-mailu, protože můj příspěvek s vysvětlením, že to bylo odmítnuto, byl zamítnut. 😁
Thank you very much. I can help you with Flva, i got my chargeback through bank though it took tem 50days. IF you want i can explain in e-mail cause my post explaing that was rejected. 😁
Ahoj, ano, taky mě nejdřív odmítli, ale o pár měsíců později jsem napsal nový e-mail a oni mi vrátili peníze, ale viděl jsem, že spousta lidí byla odmítnuta, je tak zvláštní, jak některým vrátí peníze, ale jiným ne.
Hi , yes they refused me also at first however a couole of months later i made new email and they refunded but seen alot of people have been refused its so odd how they refund some but not others
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Ahoj, podařilo se ti najít Flivnama?
Máš jejich e-mailovou adresu?
Díky předem
Automaticky přeloženo:
Praky
Diamant
makelios6
před 9 měsíci
Příteli, byl bych opravdu vděčný, kdybys mi mohl sdělit kontaktní údaje na Payrix.
My friend, I would really appreciate it if you could tell me the contact details for Payrix.
φιλε μου θα εκτιμουσα πολυ εαν μου ελεγες στοιχεια επικοινωνιας της payrix
Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci
Dám vám to příští týden, pokud uvidím, že mi vrátí peníze. Ještě neodpověděli, ale napsal jsem jim teprve před dvěma dny.
Vrátili mi peníze až poté, co jsem prostřednictvím banky podal žádost o vrácení peněz.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized1181
Praky
Diamant
Praky
před 9 měsíci
Moc děkuji! Zkusím to 🙂
Automaticky přeloženo:
Frankey
Kika199
Diamant
Kika199
před 9 měsíci
Pochybuji. Podívejte se na jejich webové stránky. Vidíte tam nějakou adresu nebo licenční smlouvu? Žádnou jsem nenašel.
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Pyne1688
Diamant
Pyne1688
před 9 měsíci
Už jsem ten email odeslal/a.
Automaticky přeloženo:
Sarahlewis
Stříbro
před 9 měsíci
Ahoj, jsem v tomhle všem nový, ale poté, co jsem si konečně přiznal svůj problém s hazardem a vyhledal pomoc, se cítím tak frustrovaný, když se podívám, kolik jsem utratil. Použil jsem spoustu sesterských stránek, jako je roletto, my stake, donbet atd., jedna z transakcí na mém bankovním účtu jen hlásí 'E', utratili jsme 13 tisíc😭. Ale jak bych to měl udělat? Je to doslova jen dopis. Zažil to někdo jiný?
Také slyšel jsem, že někdo má platbu zajištěnou u Revolutu, že můžou být docela dlouhá a můžou vám zavřít účet atd., pokud ano, co jste jim řekli a byli jste úspěšní?
Automaticky přeloženo:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před 9 měsíci
Ahoj, dělal jsi všechny chargebacky dohromady, nebo jsi řešil různé spory pro různá jména, protože mám tolik různých jmen?
Automaticky přeloženo:
Sarahlewis
Danixxx
Stříbro
Danixxx
před 9 měsíci
Měl jsi nějaký úspěch?
Automaticky přeloženo:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Stříbro
xbigguyxxx
před 9 měsíci
Ptali se vás, jestli jste se s obchodníkem spojil/a?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Sarahlewis
Diamant
Sarahlewis
před 9 měsíci
Ahoj Sáro.
Ano, potřebujete doklad o kontaktu s obchodníkem, zkontrolujte každý z nich a řekněte, že na položku stále čekáte, obvykle s ní něco souvisí.