Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 079)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 079)
Může mi někdo pomoct najít kontaktní informace na níže uvedenou osobu? Hledal jsem ji na Googlu a bez úspěchu. Ani moje banka nezná žádné další informace.
Payaccttopup - Nuvei to nechtěl uznat
Valthx, Londýn
Hupeiwe, Londýn
GEMCEBR, Londýn
NOUPLM, Londýn
Hi All.
can anyone help me with finding contact information for the below? I’ve searched on her and on google without any luck. My bank don’t know any other information either
Payaccttopup - Nuvei wouldn’t acknowledge it
Valthx, London
Hupeiwe , London
GEMCEBR, London
NOUPLM, London
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Kontaktoval jsem Huawei, protože jsme měli tip, že se jedná o Hupeiwe.
Ahoj, na emailovou adresu, kterou jsem měl, bohužel nikdo neodpověděl a ten obchod s falešným oblečením se ruší, bylo mi řečeno o chlápkovi, který se mi tady snažil pomoct.
Ahoj, předpokládal jsem, že to byl jen Nomupay, protože jsem poslal e-mail Nomupay a only mi vrátili peníze, ale nebyli to oni, takže nevím, kdo nebo proč mi vrátil peníze only. Byly to ale jen knoflíky, moji velcí obchodníci nechtějí vrátit peníze všem kromě knihy 🙄🙄 omlouvám se, nemohl jsem vám pomoct.
Moc děkuji. Můžu vám s Flvou pomoct, vrácení peněz jsem získala přes banku, i když to trvalo 50 dní. Pokud chcete, můžu vám to vysvětlit v e-mailu, protože můj příspěvek s vysvětlením, že to bylo odmítnuto, byl zamítnut. 😁
Ahoj, ano, taky mě nejdřív odmítli, ale o pár měsíců později jsem napsal nový e-mail a oni mi vrátili peníze, ale viděl jsem, že spousta lidí byla odmítnuta, je tak zvláštní, jak některým vrátí peníze, ale jiným ne.