Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 074)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 074)
První věc, kterou na webových stránkách uvidíte, je Orbexia Ltd. Přístup na stránky je ale v posledních několika dnech omezen. Tyto firmy se zavírají a otevírají nové, když obdrží mnoho chargebacků. Je to tak jednoduché.
A předloží všechny důkazy, které mají: protokoly, IP adresy, data vkladů a výběrů, doklad o tom, že jste podepsali jejich obchodní podmínky atd. Pokud chcete, můžu vám soukromě poslat odpovědi z několika těchto kasin. Moje byla Spinanga a Baasbet.
Každý to dokáže, ale obhájit se můžete dobře s použitím dobrých argumentů. Proto vám říkám, že je důležité vědět, s jakou bankou jednáte. Protože v závislosti na bance vám nemusí pomoci. Ta moje mě naopak nechala dotáhnout to do konce a podařilo se mi získat všechny peníze zpět.
Už říkala, že velobet vrátil peníze za některé transakce. A jo, to je velké štěstí, že s nimi nikdo jiný neměl štěstí, takže lepší něco vrátit než nic, NIKDY nepřiznají, že udělali něco špatně, i když samotné vrácení peněz by mělo naznačovat podvodné aktivity.
Moje stížnost se týká sázkové stránky Rabona (nelicencovaná sázková stránka ve Španělsku). Podal jsem stížnost u Revolutu, protože platby procházejí platebními bránami jako Hypergate, Vivex a LPS. Komu si mám stěžovat? Revolutu, Raboně nebo platebním branám? Je mi líto, ale jsem úplně ztracen a potřebuji pomoc.
Já vím, ale jen mě to zajímalo, protože Niko by musel iniciovat vrácení peněz a pochybuji, že by Velobet Nikovi řekl, aby s tím začal, protože kasina v polovině případů nevědí, kdo přijímá jejich platby.
Rozhodně vědí, kdo jim přijímá platby. Jednou se mi jednalo o platbu, která se nepřidala do peněženky, tak jsem se přihlásil do chatu a oni ji našli a připsali. Jsem si docela jistý, že to byl Goldenbet.