Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 070)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 070)
Řekl jsem jim, že chci transakci reklamovat a chci vrácení peněz. Poslal jsem jim snímek obrazovky a vrátili mi peníze docela rychle, ale to už je nějaká doba.
Lidi, máte velké štěstí. Z 50 tisíc liber se mi podařilo získat zpět zhruba 3 tisíce liber. Revolut zamítl 95 % mých chargebacků. FOS se postavil na stranu bank.
Lidi, máte velké štěstí. Z 50 tisíc liber se mi podařilo získat zpět zhruba 3 tisíce liber. Revolut zamítl 95 % mých chargebacků. FOS se postavil na stranu bank.
Guys you are very lucky. From £50K i managed to get back £3K roughly. Revolut rejected 95% of my chargebacks. FOS sided with banks.
Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci
Stejně tak tady, podařilo se mi získat zpět jen 200 liber z 12 tisíc liber.
Firmy s fiktivními právy nikdy neprozradí, že pracují pro offshore kasina; raději zemřou, než aby si podřízly žíly. Proto bance vždycky prohlašujte, že jste neobdrželi zboží nebo služby, které daná firma údajně poskytla. A získáte zpět spoustu peněz 🫰. Hodně štěstí 🍀