Dostal jsi peníze zpět od Velobetu? od Nikotpf? Mně byly nějaké vráceny. 430 liber 16. října, 50 liber 16. listopadu a 700 liber včera, 18. listopadu. Pořád čekám na další. Jen tak dál s těmi důkazy, které nereguluje FCA. Jsem si jistý, že dostaneš spoustu generických e-mailů zpět. Prostě je posílej dál. Chat GPT mi pomohl. Nejlepší věc od dob Sliced Bread, ta aplikace lol!!! Pokud potřebuješ s něčím pomoct, můžu ti pomoct. Mám také e-mailovou adresu Nikotpf a Elegro. Nikotpf/Elegro jsou stejná společnost a kopíroval jsem je do všech svých e-mailů pro VELOBET. Dovolte mi potvrdit, že se nejednalo o chargeback od banky. Jednalo se o vrácení peněz od VELOBETu.
Did u get your money back from velobet? Nikotpf? Iv had some refunded. £430 16th October £50 16th novermber and £700 yesterday, 18th November. I'm still waiting for more. Keep on at them with your evidence unregulated by the FCA. I'm sure you will get many generic emails back. Just keep sending them. Chat GPT helped me. Best thing since sliced bread that app lol!!! If you need any help I can help u. I also have Nikotpf email address and Elegro email address. Nikotpf/Elegro same company and I was copying them into all my emails to VELOBET. Let me confirm these wasn't a chargeback by the bank. These were refunds from VELOBET.
Automaticky přeloženo: