Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 1 018)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 1 018)
Dobrý den, hledám způsob, jak provést vrácení peněz za výběr na Naudapay Ltd (noda.live).
9 okamžitých výběrů u všech naudapay ltd (iban CY.....)
Upřímně
Automaticky přeloženo:
Lex700
Bronz
před 10 měsíci
Ahoj,
Viděl někdo z vás Falcora Finance uvedenou na svém bankovním výpisu po vkladu na MyStake (zobrazuje se to jako platba složenky)? Co jste s tím udělali – pomohla vám vaše banka, nebo se vám nějakým způsobem podařilo získat vrácení peněz?
Automaticky přeloženo:
Player0007
Diamant
před 10 měsíci
Zažili jste někdy situaci, kdy po nahlášení vrácení platby vaší bance prodejce přijal vrácení peněz? Pokud ano, jak dlouho to trvalo?
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Platina
před 10 měsíci
Mohl by mi někdo, kdo zpracoval chargeback prostřednictvím své banky a obchodník poskytl falešné důkazy, pomoci tyto důkazy vyvrátit?
Byl bych vám velmi vděčný. Děkuji.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Unbroken
Diamant
Unbroken
před 10 měsíci
Odmítl jsem důkazy a spor se dostal k arbitráži, která nakonec stála na straně obchodníka.
Automaticky přeloženo:
Unbroken
Kelly1234
Platina
Kelly1234
před 10 měsíci
Díky za odpověď! Uvedli vám důvody, proč rozhodli ve prospěch firmy? Bylo zboží digitální? Díky.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Unbroken
Diamant
Unbroken
před 10 měsíci
Ne, neudělali to, bylo to pro online překladatelské služby, vytvořili mi účet na jméno, kde byla uvedena moje e-mailová adresa, ale když jsem se pokusila přihlásit, zobrazilo se mi, že e-mail je nesprávný 😂🤷♀️ Poslala jsem to do banky! Také IP adresa byla nesprávná!
Automaticky přeloženo:
Lex700
Lex700
Bronz
Lex700
před 10 měsíci
Měl někdo problémy s kasinem mystake a platbami zpracovanými jako úhrada faktur společnosti Falcora Finance?
Automaticky přeloženo:
justiceForUs
Zlato
před 10 měsíci
Nevíte někdo o Brick Store, nebo byste mi mohl s něčím pomoct? Žádné další informace, jen název.
Automaticky přeloženo:
Badger23
Lex700
Platina
Lex700
před 10 měsíci
To jsou bankovní převody, ne?
Pokud ano, obávám se, že s tím už moc nenaděláte.....
Jsou tu nějaké příspěvky o nich a jejich partnerech (myslím) PayOp, použijte vyhledávání a přečtěte si je...
POKUD, a je to největší případ, jaký jste kdy viděli, dokážete, že jste byli k provedení těchto plateb donuceni, pak je velmi malá šance, že byste mohli argumentovat podvodem s APP a požádat banku o vrácení peněz?
Automaticky přeloženo:
meandi
Platina
před 10 měsíci
Použil už někdo gamblesure.com? Pomáhají se stížnostmi na kasina na Curaçau a snaží se najít řešení. Možnosti zahrnují uzavření účtů/zamítnutí výběrů a problémy s bonusy. Možná by to stálo za vyzkoušení pro každého, kdo se s těmito problémy setkal.
TRVRS a pthxn mi poslali falešné důkazy o nákupech na Steamu. Prohlásil jsem, že jsem nikdy neměl účet na Steamu a čekám na vyřešení.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
player0990
Diamant
player0990
před 10 měsíci
Zkuste se přihlásit do Steamu pomocí své e-mailové adresy a odeslat ji do banky.
Automaticky přeloženo:
Lex700
Badger23
Bronz
Badger23
před 10 měsíci
Ano, byly to bankovní převody zobrazené jako „Platba faktury – Falcora Finance" na mém výpisu z Barclays.
Chápu, co myslíš, vypadá to, že se s tím moc dělat nedá, ale pořád je zvláštní, jak to bylo zpracováno a jeví se to jako platba faktury. Měl jsem tam celkem 66 transakcí a částka byla docela velká.
Dej mi prosím vědět, až to budeš mít, abych to mohl smazat.
Automaticky přeloženo:
Rt2001
Stříbro
před 10 měsíci
Právě jsem jim napsal e-mail ohledně provedených vkladů a poslal jsem jim snímky obrazovky, transakce a poslední číslice na kartě. Jak dlouho trvá, než mi odpoví?