DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 138)

646 779 zobrazení 2 752 odpovědí |
před 4 roky
|
1...137 138
Přidat příspěvek
před měsícem
deczgb

Mám právně závazný rozsudek proti poskytovateli. Všechno jsem si financoval sám. Teď už můj právník nereaguje.

Co mám teď dělat? Má někdo nějakou radu?

sg

hráč37

Automaticky přeloženo:
Bill55
před měsícem
deczgb

Jste na tom stejně jako já. Všichni tři právníci z Pokers..., jejichž dva generální ředitelé tam stáli s velmi skleslými výrazy, byli zapojeni. Pověřil jsem svého právníka (na základě velmi důkladného průzkumu s různými zdroji), aby vyjednal vyrovnání platné 7 dní, s doložkou o mlčenlivosti a několika velmi dobrými nabídkami (nejhloupější věc, kterou by PS mohl udělat, by bylo odmítnout). Můj právník mi řekl: „Nevedeme jen jeden případ proti těmto generálním ředitelům, ale několik. Je to všude stejná situace. Oslabujeme si vlastní pozici, pokud někdy dojde k nějakým seriózním jednáním o vyrovnání, pokud teď – zničehonic – nabídneme ústupky." Začínám mít pocit, že můj právník pracuje proti mně a zajímá ho jen provize z celkové částky. Jsem připraven vyrovnat vše s 85 procenty z celkové částky a nechci, aby kterýkoli z generálních ředitelů, zejména jeden z nich bydlí v Řecku, riskoval, že se objeví soudní exekutor nebo jim budou zmrazeny účty, protože opravdu mají co ztratit a PS se k tomu nikdy nedostane. Je možné to nechat být, protože v sázce je mnohem víc... takže si myslím, že by se to všechno dalo vyřešit, kdyby se k tomu právníci věnovali ve správný okamžik. Rád vám pošlu více informací e-mailem. Možná by dva dokumenty mohly pomoci dosáhnout něčeho, aby se to skončilo...

Automaticky přeloženo:
Hexe2811
před měsícem
deczgb

Problém je, že právníci na tom vydělávají obrovské sumy peněz…

Nakonec dojde k všeobecnému vyrovnání, myslím, že na 65–70 %, a penzijní fondy si pak budou muset peníze poměrně rozdělit.

V posledních letech jsem pozoroval, že právníci neprojevují žádné skutečné odhodlání; jen čekají, až si obchodní komory zaplatí samy, a neudělají to, protože se jim nic nestane. Dokonce ani zabavování účtů, které ESD „povolil", se neprovádí, alespoň ne v případech naší skupiny.

Celá situace je bezútěšná a velmi demoralizující, ale také bych doporučil organizačním ředitelům, aby neplatili, protože se jim nic nestane, a generální ředitelé... no, ti stejně „nemají žádné peníze"; všechno je zahaleno tajemstvím a nikdo se toho nemůže dotknout. Můžete požadovat cokoli, ale pokud to nemá žádnou hodnotu, nemusíte platit – konec příběhu.

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před měsícem
deczgb
Automaticky přeloženo:
před měsícem
deczgb

Podle různých zdrojů se v Rakousku nyní podnikají kroky proti klubům sponzorovaným nelegálními poskytovateli -> https://www.profil.at/oesterreich/klage-rapid-oesv-werbung-fuer-illegales-gluecksspiel/403166249

Automaticky přeloženo:
před měsícem
deczgb

Odkaz na video od advofinu ohledně případu C-198/24

https://youtu.be/QUHWT8Mnh3k?is=E6i0ZE5CyQXlNqy2

Automaticky přeloženo:
před měsícem
deczgb

Bohužel je to vždycky jen Rakousko; v Německu se nic neděje.

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
deczgb

https://www.krone.at/4185503

Jsem zvědavý, kolik nových společností bude založeno, aby se obešla 18měsíční lhůta a samozřejmě i rozhodnutí…

Automaticky přeloženo:
justus99
před 3 týdny
deczgb

Plánovaná reforma zkoumá skutečné vlastníky a management v zákulisí. Jakýkoli pokus o vyhnutí se platbám založením legitimních dceřiných společností nebo změnou názvu společnosti bude úřadem pro hazardní hry zablokován. Samozřejmě chtějí daně vybírat i zpětně 😉

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
deczgb

Viděli jsme, jak to funguje s "888 Germany ltd" 😅

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Stevie666 příspěvek smazal/a
před 2 týdny
deczgb
Automaticky přeloženo:
justus99
před 2 týdny
deczgb

Nikdo si je nemůže přečíst; vyžadují předplatné.

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
deczgb

Přesně tak, díky za upozornění, dostal jsem jen hlavního hvězdu 👍

Automaticky přeloženo:
justus99
před 2 týdny
deczgb

https://orf.at/stories/3434709/

Text by měl být otevřený…

Automaticky přeloženo:
před 2 týdny
deczgb

https://www.oe24.at/a/online-monopol-faellt-aber-wer-zahlt-die-zeche-900096170

Možná je to pro nás dobré

Automaticky přeloženo:
před týdnem
deczgb

Zdá se, že se něco vaří. A co vy? Vyhrál jsem soudní spor s Jokerstars. Mám podezření, že letos nezaplatí.

Co si o tom myslíš?

Automaticky přeloženo:
Pokersatrs
před týdnem
deczgb

Zdá se, že se nic neděje.

Dokud německý stát nevyvine žádný tlak nebo se něco objeví ve zprávách, nestane se absolutně nic.

Pokerstars nefungoval bez právníka jen tak bezdůvodně; nakonec z toho nic nezbylo.

Automaticky přeloženo:
1...137 138
Jít na stránkuz 138 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.