DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 106)

536 856 zobrazení 2 684 odpovědí |
před 4 roky
|
1...105 106 107...135
Přidat příspěvek
LakotaYakari
před 11 měsíci

Přesně tak to je. Tresty by měly být vykonány v plné síle. Co si vlastně myslí? Nikdy bych tomu nemohl uvěřit a byl by to úplný podvod.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Nakonec to vidím pozitivně.

Pokerstars zaplatí a nyní se chce pokusit ušetřit co nejvíce. E-mail mi také přišel velmi matoucí, není mi jasné, proč by vymáhání mělo selhat, pokud je bill55 zrušen. Bude to v pořádku, glglglgl

Automaticky přeloženo:
voizua92
před 11 měsíci

Určitě se najdou lidé, kteří tuto dohodu přijmou.

Můj přítel už nějakou dobu chce vyhlásit soukromý bankrot, ale nechce, aby peníze ze soudního sporu šly do konkurzní podstaty. Ale protože by to mohlo být ještě 1-2 roky, nezdá se mu ta dohoda jako dobrý nápad.

Zjevně doufají, že někteří dohodu přijmou.

Mnoho závislých na hazardních hrách by dohodu také přijalo, ale většina pravděpodobně své pohledávky již prodala.

Jen doufám, že to letos všechno skončí. Německý stát měl zasáhnout už dávno, to je opravdu drzost.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Nakonec to vidím jako pozitivní znamení. Pokerstars vědí, že musí platit a chtějí ušetřit, jak jen mohou. Těch 25 % bylo mimochodem nabízeno bez úroků. Odmítl jsem a teď to odkládám, dokud se něco nestane. Bude to v pořádku, glglglglgl

Automaticky přeloženo:
LakotaYakari
před 11 měsíci

No, myslím, že to všechno potrvá do konce roku 2026, což se doufám nestane. Jsem zvědavý na rozhodnutí Evropského soudního dvora, které BGH inicioval.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Nabízejí pokrytí právních nákladů? To pak asi vysvětluje, proč právník tlačí na přijetí vyrovnání. Dostane přesně stejnou částku, jako kdyby byl v soudním sporu zatažen i další roky. Pokud ale přijme, nebude mít již žádnou práci a případ bude u konce.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Nevím. Myslím tím, že Pokerstars musí stejně zaplatit náklady, že? Advokátní kancelář však získá 32 % z hodnoty sporu, což je velký rozdíl mezi 25 a 100 %.

Automaticky přeloženo:
Bill55
před 11 měsíci

Advokátní kancelář nefinancuje soudní spory, alespoň nevím o žádné advokátní kanceláři, která by byla obojím.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Může to tak být. Pak by to dávalo smysl.

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Všem Rakušanům!

Minulý týden jsem měl příležitost vystupovat jako právní zástupce žalobce ve věci C-77/24 ve velkém senátu ESD.

Velmi působivý a vzrušující zážitek!

Obsah byl o otázce, zda mohou být v Rakousku žalováni manažeři nelegálních online kasin, tématem byl i Bill 55 a různé další machinace #onlinecasin. Soud vypadal velmi zaujatě, zůstává to napínavé!

Verdikt v případu se očekává za 6-8 měsíců od obhájce žalobce.

Tak se to píše na LinkedIn.

pozdrav

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

máš odkaz na linkedin?

Automaticky přeloženo:
player37
před 11 měsíci

Dobré ráno!

okamžik

Automaticky přeloženo:
player37
před 11 měsíci

https://www.linkedin.com/feed/hashtag/gambling?trk=feed-detail_main-feed-card-text

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 11 měsíci

Pardon, byl to špatný odkaz

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 11 měsíci

Nejlépe uděláte, když na LinkedIn vyhledáte Olivera Peschela, byl to právník žalobce.

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 11 měsíci

file Zde je článek

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 11 měsíci

file Zde je článek. Bohužel se mi nedaří vytvořit odkaz.

Automaticky přeloženo:
abelinglaekamp
před 11 měsíci

file Zde je článek

Bohužel nemohu vytvořit odkaz

Automaticky přeloženo:
před 11 měsíci

Děkuju! zní to zajímavě. snad se letos konečně vyjasníme. to by bylo dobré pro všechny zúčastněné.

Automaticky přeloženo:
player37
před 11 měsíci

Našel jsem to jen náhodou, protože stále sleduji svého bývalého právníka na LinkedIn.

Automaticky přeloženo:
1...105 106 107...135
Jít na stránkuz 135 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.