DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 107)

od marketingskislo
|
347 533 zobrazení 2 322 odpovědí |
|
1...106 107 108...117
player37

Alespoň vám to všem tady moc přeji.

S pozdravem

Automaticky přeloženo:

Všechno zní dobře, myslím. Konečně se věci dávají do pohybu. Přeji nám všem pozitivní výsledek!

Automaticky přeloženo:

Může mi někdo pomoci zde:

Mám proti Bethardovi rozsudek pro zmeškání s registračním číslem C69565.

Nyní vidím, že společnost byla v polovině roku 2023 zrušena

https://www.northdata.de/Bethard+Group+Ltd.,+St.+Julians/MT+C+69565

Mohu zapomenout na žalobu? Od svého právníka jsem žádné informace nedostal a financoval jsem si to sám.

sg

Automaticky přeloženo:

Ahoj všichni,

Včera jsem také prostřednictvím svého právníka obdržel od TSG Interactive Gaming (Pokerstars) nabídku na vyrovnání ve výši 25 %, kterou jsem již téměř před 2 lety odmítl, respektive jsem podal protinabídku. Myslím, že teď věci opravdu nabírají na rychlosti... Ale udělám další protinabídku, jinak počkám.

Vymahatelný titul déle než 1 rok

Automaticky přeloženo:
Blockhaus

Vykonatelný titul, ale na Maltě ještě nebyla zahájena exekuce?

Automaticky přeloženo:
voizua92

Ne, podle advokáta se postup ještě projednává s dalšími advokátními kancelářemi, protože exekuce se v současnosti ukazuje jako složitá. (Překlad, kontaktní osoba atd.)

Automaticky přeloženo:
Blockhaus

Snad Němci někde v EU najdou účty, kterých se mohou zmocnit.

Snad to nebude trvat tak dlouho.

Automaticky přeloženo:
Blockhaus

Jo a Rakousko provádí exekuci už 4 roky. I v mém případě jsem na samotné Maltě čekal více než 3 roky a měl jsem 10 nebo více slyšení!

Jen doufali, že zaplatí dobrovolně, ale nezaplatili.

Automaticky přeloženo:
LakotaYakari

V Rakousku MG Green okamžitě ukončila poskytovatele platebních služeb poté, co byla zabavena částka, a pak se naštvali.

Nemyslím si, že v Německu skladují tolik peněz, aby mohli zpracovat všechny

Automaticky přeloženo:
voizua92

Zůstávám uvolněný, protože oba poskytovatelé jsou stále velmi dobře zastoupeni a chtějí být. Pokerstars a bet365

Automaticky přeloženo:
Blockhaus

Pan Green, tsg, n1, William Hill …. Nikdo z nich neplatí

ale přeji hodně trpělivosti :) Čekám od roku 2021 i přes exekuci na Maltě a nespočet řízení tam.

Můžete si přečíst o tom, jak to tam chodí na ecourts Malta a civilní případy a vytvořit si vlastní názor. G&L také vysvětluje současný stav věcí ohledně Malty, zákona 55 a spol. velmi dobře na YouTube.

LG

Automaticky přeloženo:
voizua92

Zatím neplatí, celou věc zdržují, aby udělali levná vyrovnání nebo postrašili žalobce. Proč znovu nabízejí nabídku? Také jsem na něm od roku 2022. Přeji hodně trpělivosti a úspěchů.

Automaticky přeloženo:
abelingleakamp příspěvek smazal/a

To není ode mě. Můj starý profil byl smazán.

Automaticky přeloženo:
Automaticky přeloženo:
voizua92

Ze začátku se to čte dobře 👍

Automaticky přeloženo:

Obdrželi jste cirkulární e-mail od G&L?

Podle mě se to nečte dobře. Proč nyní ("krátce" před rozhodnutím Evropského soudního dvora) nabízejí PF pouze velmi málo vyňatých OC?

Automaticky přeloženo:
justus99

Který e-mail to byl? Můžete sdílet obsah?

Automaticky přeloženo:

Jsou tam uvedena jména kasin, která jsou stále přijímána, takže to nebudu sdílet, ale je to obecný e-mail, pár mých přátel ho také dostalo, takže ho možná bude sdílet někdo další.

O kasinech, které známe jako neplatiče, se v něm každopádně doslova píše: „Prozatím však proti těmto kasinům nepodnikáme žádné kroky."

Takže ne dobře, což absolutně nechápu.

Automaticky přeloženo:

No, jsem také s g&l a žádný mail nepřišel

Automaticky přeloženo:
1...106 107 108...117
Jít na stránkuz 117 stránek

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky