DomůFórumKasinaProvedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná

Provedení Pokerstars. Platba zjevně není dobrovolná (strana 136)

543 404 zobrazení 2 699 odpovědí |
před 4 roky
|
1...135 136
Přidat příspěvek
včera
Automaticky přeloženo:
včera

Ahoj všichni,

Obracím se na vás s žádostí o radu nebo podporu ohledně mého probíhajícího pokusu o vrácení peněz od společnosti Stake.

Jsem Francouz a účet jsem si vytvořil s použitím svého skutečného ID a skutečné IP adresy. Jako důkaz mám dokonce i screenshoty svých relací.

Můj celkový vklad byl 2,32 BTC. Doufám, že získám zpět alespoň 40 000 EUR/USD.

Nejdříve jsem to zkusil s francouzským právníkem, který poslal do Austrálie pouze dopis. Bohužel jsme nikdy nedostali žádnou odpověď.

Poté jsem si najal Roelofa, ale poté, co jsem musel čekat celý rok, mi nakonec řekl, abych si našel jiného právníka. Vysvětlil mi, že je velmi těžké na Curaçau uspět, protože je tam příliš mnoho případů.

Jiný francouzský právník po mně požadoval 6 000 eur předem, aniž by cokoli zaručil a aniž by vysvětlil, jaké kroky podnikne.

V tomto bodě se cítím zoufalý. Může mi někdo říct, co můžu dělat, nebo na jaký úřad/právní orgán se mám obrátit? Podařilo se někomu z vás úspěšně získat od Stake vrácení peněz, nebo znáte nějakého právníka nebo právní strategii, která by v této situaci mohla skutečně fungovat?

Jakékoli rady nebo doporučení by byly velmi oceněny. Předem děkuji za vaši pomoc.

Automaticky přeloženo:
před 10 hodinami
Automaticky přeloženo:
před 8 hodinami

Pak jsme prohráli nadobro. Vzdávám to.

Automaticky přeloženo:
1...135 136
Jít na stránkuz 136 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.