DomůFórumKasinaKinbet - Výplata maximálně 500 eur každé 2 týdny.

Kinbet - Výplata maximálně 500 eur každé 2 týdny. (strana 4)

11 016 zobrazení 93 odpovědí |
před 11 měsíci
|
1...3 4 5
Přidat příspěvek
před 10 měsíci

Dovolte mi, abych vám položil otázku. Myslíte, že má cenu vyhrožovat jejich nahlášením přes live chat? Nebo to zkomplikuje můj případ?

Automaticky přeloženo:
skoliosp
před 10 měsíci

V některých případech hráči v různých kasinech uvedli, že jim to pomohlo, ale co je skutečně pravda, to nevím.

Spíš bych řekl, že takhle se s tebou můžou přestat bavit a pokaždé, když něco napíšeš do chatu, tak to zavřou nebo by to mohli deaktivovat. Už jsem to viděl, takže bych raději zachoval chladnou hlavu a snažil se být trpělivý. Pokud se vám nepodaří sehnat peníze a nic s kasinem nevyřešíte, pak se pokusíme pomoci, jak jsem již zmínil. Osobně si myslím, že vyhrožování kasinu a drzost situaci rozhodně nepomůže. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 10 měsíci

Dobře, děkuji, souhlasím s vámi, ve všech mých komunikacích s nimi jsem byl velmi zdvořilý, protože se bojím, že by mi udělali ještě horší. Nechám si tuto postavu, aby projevovali stejnou úctu.

Automaticky přeloženo:
skoliosp
před 10 měsíci

Rozhodně byste se neměli nechat frustrovat, i když vím, že některé situace nejsou pro hráče příjemné a občas ztratí vůli být trpěliví. Někdy jim to nevyčítám, ale velkou výhodu má ten, kdo to umí.

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 9 měsíci

Hej,

Bohužel jsem podle očekávání své peníze nedostal.

Jak mohu podat stížnost?

Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci

Dám jim i tento den, Pokud mi to dnes nedají, zítra je nahlásím.

Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci

Právě jsem s nimi znovu mluvil a řekli mi, že v současné době kontrolují mé žádosti o výběr a okamžitě mi dají vědět. Takže dnes čekám a uvidíme.

Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci

Hej,

Bohužel jsem podle očekávání své peníze nedostal.

Jak mohu podat stížnost?

Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci

Stačí použít tento odkaz a napsat našemu týmu vše, co potřebujete. Pokud byste chtěli vidět, co můžete od celého procesu očekávat, stačí otevřít tuto příručku .

Pokud něco nefunguje nebo máte další dotazy, klidně je přidejte.

Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci

Právě jsem s nimi znovu mluvil a řekli mi, že v současné době kontrolují mé žádosti o výběr a okamžitě mi dají vědět. Takže dnes čekám a uvidíme.

Automaticky přeloženo:
před 9 měsíci

Pokud se nic nestane, klidně použijte odkaz, který jsem sdílel v předchozí odpovědi.

Ale byla bych ráda, kdyby to pro tebe nebylo nutné a oni by ti zaplatili.😕

Automaticky přeloženo:
před 8 měsíci

Má někdo zkušenosti s kabinet kinbet? Vyplatil někdy někomu penize?

před 8 měsíci

Z mé zkušenosti platí, že po cca 20 dnech.

Automaticky přeloženo:
před 8 měsíci

Má někdo zkušenosti s kabinet kinbet? Vyplatil někdy někomu penize?

před 8 měsíci

Ahoj, myslim, ze tu nemas malo informacii od ostatnych hracov. Kludne prejdi vlakno a pozri sa.

Mas tu aj ty nejake peniaze na ktore cakas? Ak tu mas skusenost kludne daj vediet a keby sa nieco deje pokusime sa asistovat. 🙂

před 7 měsíci

Dne 13. května 2025 jsem požádal o výběr 500 eur na můj účet Skrill. Tato částka od té doby nebyla převedena, ačkoliv politika výběrů kasina Kinbet uvádí maximálně 5 pracovních dnů. Live chat a zákaznický servis vždy říkají, že bude vyplacena, jen trpělivost. Už jsem měl výběr na začátku května, který Kinbet provedl, ale teď už nevyplácejí, jen slibují. Na reklamační e-mail nereagují, pouze jejich automatizovaný systém indikoval, že můj dopis obdrželi.

Automaticky přeloženo:
skoliosp
před 7 měsíci

Ahoj! Dostal jsi výplatu po 20 dnech?

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Dne 13. května 2025 jsem požádal o výběr 500 eur na můj účet Skrill. Tato částka od té doby nebyla převedena, ačkoliv politika výběrů kasina Kinbet uvádí maximálně 5 pracovních dnů. Live chat a zákaznický servis vždy říkají, že bude vyplacena, jen trpělivost. Už jsem měl výběr na začátku května, který Kinbet provedl, ale teď už nevyplácejí, jen slibují. Na reklamační e-mail nereagují, pouze jejich automatizovaný systém indikoval, že můj dopis obdrželi.

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Chápu to správně, že jste ale neobdržel/a vůbec žádné informace ohledně vašeho posledního výběru?

Je to ve vašem účtu zobrazeno jako „čekající"?

Automaticky přeloženo:
před 7 měsíci

Odpovídají přes živý chat a říkají, že částku zaplatí. Mají e-mailovou adresu, na kterou jsem psal, ale odtud jsem nedostal žádnou odpověď. Ale dobře, počkám si těch 14 dní. Moc děkuji za váš zájem!

Automaticky přeloženo:
Cervantes
před 7 měsíci

Doufejme, že to vyřeší, než uplyne lhůta, ale určitě nás o všech novinkách informujte.

Automaticky přeloženo:
Cervantes
před 7 měsíci

Ano, dostal jsem to přesně po 20 dnech a při druhém výběru, který jsem provedl po nějaké době, jsem to dostal znovu za 20 dní.

Automaticky přeloženo:
Cervantes
před 6 měsíci

Ahoj! Mám stejný problém, čekám od 30. května, teď je 11. června. Taky jsem o to žádal na účet Skrill. Dostal jsi konečně peníze?

Automaticky přeloženo:
Cervantes
před 6 měsíci

Nech mě to být, pravděpodobně podvod

Automaticky přeloženo:
1...3 4 5

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 3 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.