Provozovatele třetích stran na této stránce uvádíme bez provizních ujednání. Jste starší 21 let a máte problémy s hraním? Volejte 1-800-GAMBLER.

DomůFórumKasinaKinbet - Výplata maximálně 500 eur každé 2 týdny.

Kinbet - Výplata maximálně 500 eur každé 2 týdny. (strana 4)

od motzko159
|
4 283 zobrazení 71 odpovědí |
|
1...3 4

Dovolte mi, abych vám položil otázku. Myslíte, že má cenu vyhrožovat jejich nahlášením přes live chat? Nebo to zkomplikuje můj případ?

Automaticky přeloženo:
skoliosp

V některých případech hráči v různých kasinech uvedli, že jim to pomohlo, ale co je skutečně pravda, to nevím.

Spíš bych řekl, že takhle se s tebou můžou přestat bavit a pokaždé, když něco napíšeš do chatu, tak to zavřou nebo by to mohli deaktivovat. Už jsem to viděl, takže bych raději zachoval chladnou hlavu a snažil se být trpělivý. Pokud se vám nepodaří sehnat peníze a nic s kasinem nevyřešíte, pak se pokusíme pomoci, jak jsem již zmínil. Osobně si myslím, že vyhrožování kasinu a drzost situaci rozhodně nepomůže. 🙂

Automaticky přeloženo:

Dobře, děkuji, souhlasím s vámi, ve všech mých komunikacích s nimi jsem byl velmi zdvořilý, protože se bojím, že by mi udělali ještě horší. Nechám si tuto postavu, aby projevovali stejnou úctu.

Automaticky přeloženo:
skoliosp

Rozhodně byste se neměli nechat frustrovat, i když vím, že některé situace nejsou pro hráče příjemné a občas ztratí vůli být trpěliví. Někdy jim to nevyčítám, ale velkou výhodu má ten, kdo to umí.

Automaticky přeloženo:
Jaro

Hej,

Bohužel jsem podle očekávání své peníze nedostal.

Jak mohu podat stížnost?

Automaticky přeloženo:

Dám jim i tento den, Pokud mi to dnes nedají, zítra je nahlásím.

Automaticky přeloženo:

Právě jsem s nimi znovu mluvil a řekli mi, že v současné době kontrolují mé žádosti o výběr a okamžitě mi dají vědět. Takže dnes čekám a uvidíme.

Automaticky přeloženo:

Hej,

Bohužel jsem podle očekávání své peníze nedostal.

Jak mohu podat stížnost?

Automaticky přeloženo:

Stačí použít tento odkaz a napsat našemu týmu vše, co potřebujete. Pokud byste chtěli vidět, co můžete od celého procesu očekávat, stačí otevřít tuto příručku .

Pokud něco nefunguje nebo máte další dotazy, klidně je přidejte.

Automaticky přeloženo:

Právě jsem s nimi znovu mluvil a řekli mi, že v současné době kontrolují mé žádosti o výběr a okamžitě mi dají vědět. Takže dnes čekám a uvidíme.

Automaticky přeloženo:

Pokud se nic nestane, klidně použijte odkaz, který jsem sdílel v předchozí odpovědi.

Ale byla bych ráda, kdyby to pro tebe nebylo nutné a oni by ti zaplatili.😕

Automaticky přeloženo:

Má někdo zkušenosti s kabinet kinbet? Vyplatil někdy někomu penize?

Z mé zkušenosti platí, že po cca 20 dnech.

Automaticky přeloženo:

Má někdo zkušenosti s kabinet kinbet? Vyplatil někdy někomu penize?

Ahoj, myslim, ze tu nemas malo informacii od ostatnych hracov. Kludne prejdi vlakno a pozri sa.

Mas tu aj ty nejake peniaze na ktore cakas? Ak tu mas skusenost kludne daj vediet a keby sa nieco deje pokusime sa asistovat. 🙂

1...3 4

Připojte se ke komunitě

Pro přidání příspěvku musíte být přihlášeni.

Registrovat
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky