DomůFórumKasinaHellSpin Casino - všeobecná diskuze

HellSpin Casino - všeobecná diskuze (strana 5)

26 939 zobrazení 82 odpovědí |
před 4 roky
|
1...4 5
Přidat příspěvek
sam_i
před 4 týdny
gbcz

Prolíná se zde poměrně dost různých otázek, takže si myslím, že stojí za to oddělit to, co si můžeme skutečně ověřit, od závěrů, které se z nich vyvozují.

Jeden bod, který jsem z naší strany ověřil: HellSpin je momentálně uveden pod firmou LUFILIGHT LTD s ověřenou licencí Kahnawake a oficiální rejstřík Kahnawake uvádí pod touto společností také hellspin.com. Takže bych neřekl, že HellSpin žádnou licenci nemá.

Co je stále nejasné a je relevantnější pro váš individuální případ, je, která právnická osoba a jurisdikce se na váš účet skutečně vztahovaly. Pokud vám Kahnawake již sdělil, že váš účet nespadá pod jejich jurisdikci, chápu, proč se od kasina snažíte získat jasnou odpověď.

Pokud máte snímky obrazovky zobrazující informace o licenci Curaçao, které se zobrazovaly při hraní, nebo přesměrování na různé domény HellSpin, určitě si je uschovejte. Zároveň bych nezacházel tak daleko, že bych to označoval za praní špinavých peněz nebo tvrdil, že celá smlouva je automaticky neplatná. Platba procházející samostatnou kyperskou společností nebo platebním procesorem to sama o sobě nedokazuje a to by byly také právní závěry, které zde nejsme schopni vyvodit.

Pokud jde o recenze, pokud si zde na Casino Guru všimnete konkrétních podezřelých uživatelských recenzí, můžete na ně upozornit a my se na ně podíváme. Snažíme se filtrovat recenze, které nejsou pravdivé, a uživatelské recenze neovlivňují index bezpečnosti kasina. Recenze zveřejněné na AskGamblers by samozřejmě měly být předmětem moderování jejich týmu.

Část vašeho případu, kterou bych rád objasnil, se týká uzavření účtu. Byl váš účet trvale uzavřen konkrétně kvůli problému s hazardem nebo sebevyloučení, nebo se jednalo o běžné trvalé uzavření účtu z jiného důvodu?

Pokud by to souviselo s hazardními hrami a kasino by i přes to účet později znovu otevřelo, bylo by to pro nás mnohem relevantnějším bodem k zamyšlení než některá z obecnějších obvinění, která jste zmínil.

Automaticky přeloženo:
před 3 týdny
deczgb

Už nehraji v Hellspinu, je to největší kus odpadu, jaký existuje... prosím, zmizte!

Automaticky přeloženo:
Jaroslav
před týdnem
gbcz

Dobrý den. Vím, že hellspin.com má licenci Kahnawake, ale to je irelevantní, protože zřejmě nespadám pod tuto jurisdikci. Když jdu na webové stránky hellspin.com, přesměruje mě to na hellspin222.com a v podmínkách není žádné logo licence, žádné informace o licenci ani právnické osobě a na titulní stránce, NE v podmínkách, se zobrazuje licence Curaçao, tedy toto: Hellspin Operations NV, Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao, pod licencí CGA/CGCB OGL/2024/2419/1067.


Několikrát jsem se snažil napsat kasinu Hellspin s dotazem, pod jakou jurisdikcí je můj účet vedený a jaká je jejich právnická osoba, ale nikdy jsem nedostal žádnou odpověď. Také jsem psal kasinu Techoptions (CY) a nikdy jsem nedostal žádnou odpověď. Je jasné, že se jedná o nelicencované kasino s zavádějícími informacemi ohledně postupů uzavírání účtů, licencí pro hazardní hry atd. Jedná se o jasné praní špinavých peněz, kdy se peníze od evropských hráčů přesouvají do offshore kasina, u kterých nikdo nezná jejich právnickou osobu ani to, kterému obchodníkovi byly mé peníze vyplaceny, s výjimkou této skupiny Techoptions (CY) na Kypru, která se zdá být zpracovatelem plateb.


Při kontrole oficiálního registru držitelů licencí Curaçao tato licence neexistuje, ať už je napsáno cokoli na titulní straně.


Pak všechny mé peníze šly společnosti s názvem Techoptions (CY) group na Kypru a nikde na webu hellspin.com se o této společnosti nezmiňuje.


Ano, poslal jsem jim zprávu, že chci svůj účet trvale uzavřít a už ho NIKDY znovu neotevřít, a ve stejné zprávě jsem zmínil, že přicházím o spoustu peněz, i o 1000 eur denně. Pak jejich vlastní webové stránky o uzavírání účtů uvádějí toto:

- „Mohu znovu aktivovat uzavřený/blokovaný účet?"

Záleží na situaci. Pokud byl váš účet automaticky zablokován, lze jej po odblokování znovu aktivovat. Pokud jste si však o uzavření účtu osobně požádali (např. sebevyloučením), váš účet nelze znovu aktivovat.


Tak jsem se řídil pokyny na jejich webových stránkách a oni stále ignorovali mou žádost a znovu mi otevřeli účet... a teď to ignorují a ani neodpovídají na žádné zprávy a neprozrazují, kdo jsou, jakou licenci můj účet má (pokud nějakou existuje) a o jakou právnickou osobu nebo společnost se jedná, takže je to jasný podvod. To vše je mimochodem nelegální brát peníze od evropských hráčů prostřednictvím společnosti na Kypru a pak nemít žádnou licenci na hazardní hry, která by kryla můj účet, a posílat peníze neví kam do zahraničí.


Také když jsem se poprvé zaregistroval v tomto kasinu, bylo to na webových stránkách hellwinz.net a toto kasino, které je stejné jako hellspin.com, má estonskou licenci pro hazardní hry. Jak je tedy možné, že se připojím k tomuto kasinu přes tuto doménu a poté budu přesměrován na jiné domény, jako je hellspin.com, hellspin666.com a hellspin222.com? To je také vysoce nezákonné vzhledem k zákonům GDPR, kde byla data předávána jiným právnickým osobám. Stejný problém jsem viděl v této diskusi, přesně ten samý člověk jménem „drgabber" k tomu komentoval. Připojil se na hellwinz.net, ale byl přesměrován na hellspin.com a tyto další zrcadlové domény určené k obcházení vládních blokací a nelegálnímu přijímání vkladů.


To je také znepokojivé, protože ten druhý má evropskou licenci z Estonska, což znamená výhry osvobozené od daně, a u ostatních domén ani nevíme, kdo jsou, protože podmínky nezmiňují žádnou společnost a tito podvodníci na žádné zprávy týkající se této problematiky neodpovídají.


Už jen to by mi mělo vrátit všechny peníze, protože jsem hrál ne tam, kde jsem se zaregistroval na hellwinz.net, což je společnost s názvem „ Spaceship Technologies OÜ" pod estonskou licencí pro hazardní hry, a myslím, že jsem tam celou tu dobu hrál, a mé peníze šly úplně jiné společnosti s názvem Techoptions (CY) Group na Kypru a nikde na hellspin222.com ani na žádné z domén týkajících se této společnosti není žádná zmínka.


Snažil jsem se s tímto kasinem komunikovat prostřednictvím stížnostního postupu zde, ale byl jsem odmítnut. Tato kasina to vědí a všechny zprávy prostě ignorují. Teď propagujete jasné podvodníky a machry. Jsou to ti samí lidé, kteří vlastní několik různých kasin, jako například: ivibet.com, 20bet.com, 22bet.com, hellspin.com, vave casino, Playamo casino a mnoho dalších.


Rád bych se nějakým způsobem spojil se zástupci tohoto kasina, vysvětlil jim to a poskytl jim požadované informace, jako je právní subjekt a licence k mému účtu, a proč převedli všechny mé údaje na jiné právnické osoby a společnosti, což je podle GDPR vysoce nezákonné. A proč jejich vlastní zásady říkají, že ručně uzavřený účet nelze znovu otevřít, ale pak mi účet znovu otevřeli, když jsem jim řekl, ať si účet trvale uzavřu a už ho nikdy znovu neotevřu. Jsou to oni, kteří ani nedodržují své vlastní podmínky a zásady a pak vás prostě úplně ignorují.

Automaticky přeloženo:
sam_i
před týdnem
gbcz

Ahoj,

Víceméně chápu povahu příspěvku. Rád bych řekl pár věcí, které by mohly pomoci nebo objasnit možné otázky. Zaprvé, nejsme právníci, což bohužel souvisí se zamítnutými stížnostmi. Takže ohledně obav o legalitu bych se k tomu rád postavil z praktičtějšího hlediska. Pro kasina cílící na více zemí je běžné mít více licencí, a tedy i více vstupních stránek pro konkrétní země. Obzvláště pro ta zahraniční.

Chápu, že to může hrát roli v otázce vrácení peněz a také v regulaci, ke které se také stavím z jiného úhlu pohledu. Podle mého názoru je pro hráče z vaší země kasino stejné jako nelicencované; právě jste naznačil, že Finsko nespadá pod kanadský dohled.

Pokud jde o naše zjištění a reakce na stížnosti hráčů, toto kasino si nevedlo moc dobře. Neřekl bych, že se web propaguje; je to spíše varování:

https://casino.guru/hellspin-casino-review

Ale nejsem si jistý, jestli to pomůže, protože se zdá, že se snažíte diskutovat o konkrétnějších otázkách. Také bych rád zmínil, že neočekávám, že vám zástupce kasina na tomto veřejném fóru odpoví.

Vzhledem k tomu, že povaha žádosti o prohlídku nebo otázek se zdá být založena na právních důvodech, doporučuji je prodiskutovat s právníkem, který se specializuje na mezinárodní hazardní hry.

Automaticky přeloženo:
1...4 5

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP push gates2500
Podělte se o své výhry na automatech od společnosti Pragmatic Play a získejte s webem Kasino Guru příležitost získat další odměnu!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.