DomůFórumDiskuze stížnostíBetVictor uzavřel můj účet a nezaplatí můj zůstatek 85 000 $

BetVictor uzavřel můj účet a nezaplatí můj zůstatek 85 000 $ (strana 3)

16 738 zobrazení 42 odpovědí |
před 2 roky
|
12 3
Přidat příspěvek
před 2 roky

Ontarijský regulátor nic neudělá. Právě napsali následující. Tak nespravedlivé.

Ahoj Stephanie,

Na základě vašeho e-mailu zaslaného iGO dne 1. prosince společnost iGO dokončila kontrolu tohoto incidentu a je spokojena s rozhodnutím Provozovatele v této záležitosti.

Proto iGO v tuto chvíli nepodnikne žádné další kroky a považuje záležitost za uzavřenou.

S pozdravem,

Tým pro eskalaci sporů iGO Player

Automaticky přeloženo:
před 2 roky

Takže je škoda, když se tak rozhodlo. Pokud jste však porušil TaC kasina, chápu, proč se regulátor nakonec rozhodl takto. 😥

Stále však u nás máte podanou reklamaci jak jsem již zmínil, tak uvidíme, jak to celé dopadne. Doufám ve spravedlivé řešení. Zatím budeme muset být trpěliví.👍

Automaticky přeloženo:
před měsícem

Poslyšte, musím říct tohle. Advokát na tyhle podvodníky. Příliš mnohokrát tito anonymní tyrani zneužívali své spotřebitele a dělali přesně tohle, aby lidi připravili o jejich těžce vydělané peníze a ještě víc o jejich štěstí výhrou tohoto druhu. Mám na mysli i výhry menšího druhu. Sám jsem se také stal obětí jejich šílenství. Zatím ne o tuto stránku BetVictor (i když tam mám na účtu výhru, když tohle píšu, kterou si plánuji dnes večer vybrat), ale spíše o Jackpot City, kde se mě snažili podvést a vzít mi výhru. Částka se ani zdaleka neblížila vašim 86 tisícům, ale přesto to byla výhra. V těchto věcech se samozřejmě snaží podvést toho malého. Prosím, věnujte chvilku a zamysleme se nad tím... jak říkáte, existují zákony na ochranu zájmů spotřebitele a tyto zákony jsou zavedeny proto, aby chránily spotřebitele v jeho právu na spolehlivost a transparentnost při nákupu produktu poskytovaného maloobchodní nebo servisní prodejnou. Hlavní věc, kterou je třeba při odkazování na zákonné předpisy v těchto záležitostech zvážit, jsou ty, které se týkají práv a zájmů spotřebitelů. V této záležitosti jde o to, že jejich práva jsou tato. Vnitřní politika jakékoli společnosti, velké či malé, ve skutečnosti _není zákonem_. Jen proto, že společnost prohlašuje své interní politiky za závazné a konečné a nadřazené všem výsledkům, ve skutečnosti (ne)znamená, že uvedené interně deklarované politiky nahrazují psané zákony nebo zákony země, které se od nás všech očekává, že budeme dodržovat a řídit se nimi. Mohou prohlašovat, že jejich politika je naprosto určující a jejich rozdělení za ukončení všeho, dokud nezmodrají a dokud jejich právníkům nedojde inkoust, fakta jsou fakta a konečné slovo bude slovo zákona, kterým jsou vázáni a kterým se mají řídit. Stejně jako zákony země. Totéž platí pro jakýkoli sektor veřejných služeb, ať už se jedná o maloobchod nebo cokoli jiného. Zde je příklad... Jen proto, že místní hokejové hřiště má ceduli s nápisem „Nezodpovídáme za zranění, škody nebo ztrátu majetku", neznamená to, že jejich politika v těchto záležitostech přesahuje nebo nahrazuje psané zákony, kterými jsou vázáni. Baví mě, že většina lidí tomu nerozumí a je ochotna snést ignorantskou reakci, podobnou té, kterou se snažíte přijmout vy. Stručně řečeno, přesně to je. Zákon a zákony, které nás všechny regulují a řídí, zvítězí. Vyhledejte si radu a zažalujte je. Zažalujte je způsobem, který nastaví standard pro jejich korupci a drobné krádeže. Hlavně je zažalujte o sankční odškodnění, jako je duševní utrpení a trauma za porušení důvěry spotřebitelů a hlavně za jejich nevědomost, haha. Upřímně řečeno, v tomto případě by měla být zahájena hromadná žaloba, protože existuje bezpočet lidí se stejnými příběhy všude možně a upřímně řečeno, tohle je třeba rozdrtit. V těchto situacích by měla zvítězit férová hra a férová výhra. Bylo by úžasné vidět, jak si zaslouží, a možná by to nastavil nový standard v tomto konkrétním odvětví. Tenhle příklad nespravedlnosti mezi spotřebitelem a konglomerátem. Pak by možná nebyli tak náchylní k okrádání svých vlastních cenných zákazníků.

Jen malá výlevka od malého nikoho.

Na zdraví a hodně štěstí při získávání toho, co je očividně a právem úžasné vítězství a zasloužená odměna.

Automaticky přeloženo:
M.O.D.69
před měsícem

Nejsem si jistý/á, komu jsi chtěl/a tento příspěvek napsat, protože poslední příspěvek tady byl už opravdu dávno.

Pokud máte jakýkoli problém, vyberte si prosím vlákno, které patří kasinu, ve kterém jste se s ním setkali, a doufejme, že vám budeme moci pomoci. Samozřejmě pokud si to budete přát.

Automaticky přeloženo:
12 3

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.