DomůZigZagSport Casino recenze
ZigZagSport Casino recenze
Přijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Důležité (1)
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (19)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • EuTeller
  • QiWi
Limity pro výběr
 mesíčně
9 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
1 500 €
JocSolutions Limited
2018
< 1 000 000 Kč
Kasino provozováno bez jakékoliv licence!
PřehledBonusy1Uživatelské recenze0Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 19
Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.
Doporučená kasina pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

ZigZagSport Casino casino recenze

Kasino ZigZagSport Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu velmi nízký index bezpečnosti, což znamená, že ho nepovažujeme za bezpečné kasino. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože ZigZagSport Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je ZigZagSport Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Je součástí skupiny příbuzných kasin, avšak tato skupina je stále poměrně malá, i když je vyhodnocena jako celek. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

ZigZagSport Casino funguje bez platné licence.

V současné době máme v naší databázi 22 stížností přímo o tomto kasinu a 72 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 7 707 černých bodů, z nichž 4 834 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: ZigZagSport Casino obsahuje určité části smluvních podmínek, které považujeme za nespravedlivé vůči hráčům kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

ZigZagSport Casino nemá zákaznickou podporu. Považujeme to za velký problém, protože nemůžete kontaktovat kasino, takže vyřešit prakticky cokoliv je téměř vyloučené.

Na základě nashromážděných informací, které jsme vyhodnotili v naší recenzi, má kasino ZigZagSport Casino velmi nízký index bezpečnosti. Nedoporučujeme vám v něm hrát a důrazně vám doporučujeme držet se od něj dál.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (19)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • Mastercard
  • VISA
  • EuTeller
  • QiWi
Limity pro výběr
 mesíčně
9 000 €
 za týden
3 000 €
 za den
1 500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Žádný video poker
Žádné bingo
Sázení
Žádný baccarat
Bez her s jackpotem
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Keno
Žádné stírací losy
Sázky na eSporty
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (9)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her
Zobrazit vše (29)

  • Apollo Games
  • Kajot
  • NetEnt
  • Playtech
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • IGT
SCREENSHOTY KASINA
zigzagsport_casino_game_gallery_desktop
zigzagsport_casino_promotions_desktop
zigzagsport_casino_game_gallery_mobile

Pro

  • Dobrý výběr výrobců her
  • Vklady podle kryptoměn jsou přijímány

Proti

  • Jen málo kasinových her
  • Live chat není k dispozici nonstop
  • Společnost se zaměřuje více na sportovní sázky než na online casino
  • Ne všichni poskytovatelé her jsou k dispozici ve všech zemích

Zajímavá fakta

  • Malé mezinárodní kasino
  • Průměrné měsíční limity výběrů
Autor a garant: Zuzana Safran Naposledy aktualizované: 27.12.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy (1)

ZigZagSport Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností ZigZagSport Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (0)

Recenze uživatelů na ZigZagSport Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s ZigZagSport Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnocení od 0 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Zatím nikdo nenapsal recenzi na ZigZagSport Casino

Buďte první, kdo se podrobněji podělí o své zkušenosti.

Napsat recenzi
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre ZigZagSport Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro ZigZagSport Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi nízký2.5/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o malé až střední kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili velmi vysokou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Varování

Důležité: Kasino je provozováno bez licence Toto kasino je provozováno bez licence. To znamená, že se nemusí řídit pravidly stanovenými poskytovateli licencí. Navíc když se dostanete do nějakých potíží, nebudete se moct na žádný licenční orgán obrátit.

Další faktory

  • Provozováno bez licence
  • Bez zákaznické podpory
  • Nízký limit pro výběr: 9 000 € / měsíc

Stížnosti na ZigZagSport Casino a jejích přidružené kasina (179)

179Všechny0Otevřené94Nevyřešené61Vyřešené24Odmítnuté

Stížnosti přímo na ZigZagSport Casino

Stížnosti na přidružené iviCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 96 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 22.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 97 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 9.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 99 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 12.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 29.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 98 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 19.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 93 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 3.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 17.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 12 000 руб
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 29.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 405 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 26.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 10.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 6.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 582 €
iviCasino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 23.12.2020

Stížnosti na přidružené EgoCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 94 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 12.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 18.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 195 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 30.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 000 руб
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 6.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 15.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 220 €
EgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.3.2020

Stížnosti na přidružené Explosino Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 149 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 190 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 3.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 170 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 16.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 465 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 kr.
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 20.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 414 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 85 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 8.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 5.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 415 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 22.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 458 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 17.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 91,79 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 14.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 6.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 621 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 2.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 603 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 25.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 985 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 23.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 17.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 850 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 19.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 15.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 505 €
Explosino Casino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 11.10.2020

Stížnosti na přidružené ArgoCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 21.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 99 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 12.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 497 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 12.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 26.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 kr
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 7.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 968 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 3.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 153 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 1.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 26.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 319 €
ArgoCasino
Index bezpečnosti:Velmi nízký
Odeslaná: 31.10.2020

Stížnosti na přidružené Online kasino ZigZag777 (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 13.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 17.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 040 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 433 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 31.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 440 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 15.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 298 €
Online kasino ZigZag777
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 4.10.2020
Zobrazit další stížnosti (+76)
Diskuze

ZigZagSport Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká ZigZagSport Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

ZigZagSport Casino platební metody

Prohlídněte si přehled platebních metod, které ZigZagSport Casino podporuje, a související limity a poplatky spojené s transakcemi do nebo z vašeho kasinového účtu.

Platební metoda Vklad
Limity a poplatky
Výběr
Limity a poplatky
Čekací lhůta při výběruPodrobnosti
SkrillSkrill - - -
NetellerNeteller - - -
PaySafeCardPaySafeCard - - -
Payz (ecoPayz) Payz (ecoPayz) - - -
MastercardMastercard - - -
VISAVISA - - -
EuTellerEuTeller - - -
QiWiQiWi - - -
EPSEPS - - -
BitcoinBitcoin - - -
Western UnionWestern Union - - -
Bank transferBank transfer - - -
Bitcoin CashBitcoin Cash - - -
LitecoinLitecoin - - -
EthereumEthereum - - -
Online UberweisenOnline Uberweisen - - -
InteracInterac - - -
TetherTether - - -
YooMoneyYooMoney - - -
Měny
EUR,USD
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky