DomůZetCasino EE recenze
ZetCasino EE recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (11)
  • Skrill
  • Neteller
  • VISA
  • Mastercard
  • Zimpler
  • Skrill 1-Tap
  • Luminor
  • MiFinity
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €
Estolio Limited
2021
> 100 000 000 Kč
  • Estonsko
PřehledBonusyUživatelské recenze31Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 11
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

ZetCasino EE casino recenze

Kasino ZetCasino EE jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože ZetCasino EE je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je ZetCasino EE jedno z největších online kasin s obrovskými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné relevantní stížnosti na toto casino.

Upozornění: ZetCasino EE obsahuje určité části podmínek bonusů, které považujeme za nespravedlivé pro hráče v kasinu. Ty by mohly způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

ZetCasino EE nemá zákaznickou podporu. Považujeme to za velký problém, protože nemůžete kontaktovat kasino, takže vyřešit prakticky cokoliv je téměř vyloučené.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že ZetCasino EE je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (11)
  • Skrill
  • Neteller
  • VISA
  • Mastercard
  • Zimpler
  • Skrill 1-Tap
  • Luminor
  • MiFinity
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
 za den
500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Žádné keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka estonsky
Zákaznická podpora pouze v estonštině
Živý chat pouze v estonštině

Výrobci her
Zobrazit vše (18)

  • Nolimit City
  • Playtech
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • ELK Studios
  • Yggdrasil Gaming
  • Tom Horn

Pro

  • K dispozici jsou Live hry
  • Live chat podpora je k dispozici 24/7

Proti

  • Živý chat je k dispozici až po registraci

Zajímavá fakta

  • Malé kasino zaměřené na Estonsko
  • Výše maximálního měsíčního limitu výběru závisí na stavu hráče
Autor a garant: Natalia Burlutskaia Naposledy aktualizované: 9.8.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

ZetCasino EE bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností ZetCasino EE, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (31)

Recenze uživatelů na ZetCasino EE

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s ZetCasino EE. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Příšerná

Hodnotilo 31 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před měsícem
Tento web je velmi nestabilní
Při hraní hry se mnohokrát znovu načítalo
Zůstaňte také odhlášeni
Opravdu se snaží a nenechají vyhrát
  • Nestabilní web
  • Žádný zákaznický chat
• před 3 měsíci
O hraní v tomto kasinu ani neuvažujte. Ukradněte peníze, které vyděláte. Zruší váš výběr a poté vám nedovolí vstoupit do kasina s údajnou nezákonností.
  • Hrůza!! Ne ne a ne
• před 4 měsíci
Odepřeny bonusy, neplatit výběry, odstraněn živý chat, když jsem přihlášen. Neodpovídat na e-maily. Prostě rovnou odpadky. Nehrajte zde
  • Neplaťte výběry
  • zákaznická podpora (pro některé zákazníky neexistuje)
  • odmítnuté bonusy
• před 5 měsíci
Velmi špatné kasino. Nemohl jsem si vybrat své výhry, protože jsem musel vybírat v bitcoinech, i když jsem vložil kreditní kartou. Kasino to přetáhlo, abych si mohl přehrát své výhry. Kasino, kterému je třeba se vyhnout. Nechápu udělované dobré hodnocení a klamání hráčů
  • Nic
  • výběry nemožné
• před 7 měsíci
Pokud máte v úmyslu hrát a získat své peníze do 48 hodin, pokračujte. I když jde o kryptoměnu, může jim trvat celý týden, než poslat jen 50 EUR. Podpora je taky zbytečná. Zřejmě to dělají z nějakého důvodu, ale výběry jsou zde extrémně dlouhé, a proto zpochybňuji hodnocení udělené kasinovým guru, protože je to nejhorší druh kasina pro každého hráče. Takový, který protahuje platby. Hluboká lítost. Drž se dál, pokud nechceš na své peníze čekat světelné roky
  • Bezvadná sázková kancelář
  • Odběry extrémně dlouhé
  • Živý chat poskytuje předběžnou přípravu redundantních odpovědí a ve skutečnosti nepomáhá
• před 9 měsíci
přihlášený vložil 300 $ podařilo vytisknout až 22 000 AUD
Doposud jsem vydělal 6x 750 $ a oni provádějí platbu každý den, zatím to bylo opravdu perfektní hry skvělé spousta her žádné problémy upřímně perfektní.
  • Hry
  • Rychlé výplaty
  • Služby zákazníkům
  • Nízké limity výběru
• před 9 měsíci
Po problému, který nastal kolem jednoho výběru 60 $, mi nedokázali dát správnou odpověď, protože se jednalo z jejich strany o převrácení x1. Nakonec mi poslali peníze přes iban, ale byl mi účtován převod peněz. Velmi neprofesionální stránka
• před rokem
Katastrofa!

Provedl jsem svůj první vklad s okamžitou platbou. Vloženo 100 €, peníze byly strženy přímo z účtu. Bohužel není připsán v ZetCasino. Podpora nemohla vůbec pomoci a požádala o doklad o mém účtu. Toto bylo předloženo a kasino pochopilo, že platba byla odepsána z mého účtu. Poté se však nic nedělo. Poté jsem požádal kasino o zrušení mé platby, žádost byla zamítnuta.

O 3 dny později jsem se přihlásil do kasina a viděl jsem, že vklad byl v kasinu konečně zaúčtován. Poté jsem chtěl peníze vybrat přímo. Bohužel to nefungovalo, protože kasino mi dalo 50 bonusových zatočení v hodnotě 0,10 €. 1x sázka byla na můj vklad.

Chodil jsem na své oblíbené hry a samozřejmě jsem dostával jen mrtvá zatočení. 100€ vycucaných, zlobím se, 0 legrace s tím a podpora, kterou bych nikomu nepřál.

  • Naprosto nic
  • Okamžitý vklad, který trvá 3 dny
  • Špatná a drzá podpora
  • Což taky nepomáhá
• před rokem
Dobrý den, toto kasino je jediné, kde jsem vkládal peníze přes Mastercard. Po několika vkladech jsem se k vkladu nikdy nevrátil, ale dnes večer byla moje karta naklonována!! toto kasino, NEPOUŽÍVÁ zabezpečení, lajkujte, sms zprávy pro potvrzení, nic, jsou uloženy okamžitě, proto může každý zaměstnanec kasina snadno vybrat z mého kasinového účtu, bez problémů, NIKDY nevkládat kartami !!!
  • Strašné!!!
• před rokem
Nezáleží na tom, zda vložíte 100 nebo 300 eur..vyhrajete jen pár eur a v žádném okamžiku nedostanete méně než 50% více, než jste ten den zaplatili...můžete tam nechat malé jmění. ..
  • výběr hry
  • po složení budete přesměrováni na nějaké "speciální nabídky", ze kterých se nemůžete dostat bez drastického opuštění
• před rokem
Kasino nemohu doporučit. Výběry trvají dlouho. Pro mě to bylo pokaždé 5 dní nebo více. Ale platilo se. Cashback v pondělí, o který lze požádat pouze v pondělí na chatu, nebude aktivován, pokud máte čekající výběry. Špatný vtip, když výběr trvá 5 dní. S tímto přístupem nemohu v současné době kasino doporučit!
  • dlouhá výplata
  • žádný cashback, pokud platby čekají na vyřízení
• před rokem
Velmi velmi neseriózní kasino, můj syn si otevřel jeden účet s mou firemní kreditní kartou a den poté, co jsem to viděl, píšu přímo do kasina a vysvětluji a je jim to jedno... každý může vkládat (-18) bez ověření a povolení...toto je vtipné kasino
  • Jak můžeme být zaujatí, když vás tato stránka s recenzemi požádá o několik pozitivních komentářů!!
  • Víc o tom nevím, ale možná jsem našel nějaké pěkné věci
  • Nehrajte v online kasinech, ale jsem si jistý, že najdeme pozitivní věci
  • Možná grafika, možná výběr her, víc o tom nevím, ale musím dát pozitivní věc !!!
  • Pro mě je vše negativní
  • Komunikace, Žádný respekt k hráčům života, ukradené
  • Žádné doklady nebo ověření totožnosti před vkladem
  • Každý může vkládat ukradenými kartami atd., je mu to jedno
• před rokem
Otázkou zde je, jak získáte tak velmi dobré hodnocení tohoto kasina? Bonus, který byl avizován, nebyl poskytnut, navzdory žádosti podpory. Pak jsem hrál Midas s 0,10 Einsert, trvalo mi 465 otáček, než jsem získal roztočení zdarma! Ale ne dost, poté jsem musel zatočit 654krát, jen abych dostal jedno roztočení zdarma, bohužel ani tehdy, protože jsem neměl dost peněz. Tento slot je alespoň zmanipulovaný, ten znám velmi dobře! Všem doporučuji, aby zde nehráli, automaty nepřinášejí absolutně nic!
  • Nabídka her dobrá
  • Hry jsou zmanipulované!
  • Bonus, který je zaručen při otevření kasina, není poskytnut, ani podpora nepomáhá!
• před rokem
Téměř před měsícem jsem provedl 3 výběry, zpočátku vše vypadalo velmi slibně, stroje nadále šly velmi dobře a byl jsem příliš chamtivý, jinak by výběrů bylo více.. proces ověření byl velmi rychlý a bezproblémový.
Včera jsem znovu napsal na Xsupport@zetcasino.com, abych viděl, jaké jsou moje výplaty
Odpověď byla, že platby již byly převedeny a musí být na mém účtu. Dnes jsem znovu kontroloval a nic nenašel. takže znovu píšu na podporu a požaduji screenshoty převodů. kupodivu výplaty stále probíhají bla bla

DOBŘE MYSLENÁ RADA VŠEM! HRAJTE SI WONADERS
  • podpora rychle odpovídá
  • podpora odpovídá rychle, ale je zcela k ničemu
  • pokud se platby vůbec provádějí, trvá to minimálně jeden až dva měsíce
• před 2 roky
Vlastně velmi pěkné kasino, ale pokud dostanete varování od vaší banky, když zde provádíte vklady, pak mi to dává důvod přemýšlet a raději svůj účet zavřu.
  • Pěkné kasino se spoustou slotů
  • Velmi rychlé časy načítání
  • obdržel 2x varování od mé banky kvůli pochybným abnormalitám
• před 2 roky
Podvodníci ne vždy platí své výhry s různými výmluvami
Live chat nefunguje a e-maily vždy odpovídají na jednu věc za druhou
  • Podvodníci
• před 2 roky
Velmi špatná první zkušenost! Web jsem poprvé vyzkoušel 15.02.2022 bez jakékoli promo akce nebo speciální nabídky. Vyhrál jsem svou první sázku, ale odmítli mi poslat peníze dvakrát, protože jsem neuvedl správné bankovní údaje. Kontroloval jsem dvakrát a je to určitě správný IBAN. Po 5 žádostech přes web a 3 e-mailech. Stále odmítali platit za nesouvislé záležitosti. Už jsem přesvědčen, že tato společnost je podvod a prostě vám vezmou peníze a nikdy vám nevrátí. Nepoužívejte tento web, pokud jste ještě nikdy nesázeli. Nikdy vám nevyplatí výhru.
  • Těžko říct, protože jsem zatím žádné neviděl
  • Nejhorší zákaznický servis
• před 2 roky
Dobrý výběr poskytovatelů, mnoho způsobů vkladu, dobrá 24hodinová živá podpora, ale zruší bonusy bez varování nebo zakážou hráčům je používat, pokud se zeptám proč, dostanu odpověď „: podle podmínek to můžeme udělat" No, zní to jako „ Včera v noci jsem tak dobře nespal, takže vám zakazuji používat bonusy🤷, výběry také nějakou dobu trvají, ale až doteď vyplatili všechno.
  • Dobré hry
  • Mnoho způsobů vkladu
  • Žádné problémy s výběrem peněz
  • Zakazují nebo ruší bonusy
  • Dlouhá doba stažení
  • Výběry omezeny na 500 za den
• před 2 roky
Mohu tedy jen říci, že doposud bylo vše podle mých zkušeností dobré.
Ale teď to přichází, dosáhl jsem velké výhry přes 20 000 EUR Čekal jsem více než týden na první výplatu 500 EUR Myslím, že dostanete všechno, ale musíte být trpěliví ze zkušenosti Mohu říci, že od Od 1 000 EUR do téměř 7 000 EUR nebyly žádné problémy, ale trvalo, než bylo vše přeneseno
  • Dobré kasino
  • VÝPLATA
• před 2 roky
Nejhorší kasino vůbec. Obrovští podvodníci. Hrál jsem tolik výherních sázek, které byly z nějakého důvodu odmítnuty, ale moje prohrané sázky projdou bez problému. A pak ti nechtějí splatit
  • Nic
  • Naprosto nic
  • Naďa
  • Zip
  • Swuat
  • Podvodníci
  • Špatný zákaznický servis
  • Velmi dlouhé čekací doby
  • Velmi obtížné výběry
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre ZetCasino EE

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro ZetCasino EE. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.9/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina z velké části spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina mírně negativní dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Další faktory

  • Bez zákaznické podpory

Stížnosti na ZetCasino EE a jejích přidružené kasina (523)

523Všechny15Otevřené0Nevyřešené212Vyřešené296Odmítnuté

Stížnosti přímo na ZetCasino EE

Stížnosti na přidružené Winsane Casino (Stejný management)

Stížnosti na přidružené Cashwin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 270 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$400
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.5.2023

Stížnosti na přidružené Casinoly (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$750
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 181 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2021

Stížnosti na přidružené QuickCasino (Stejný management)

Stížnosti na přidružené Spinaro Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 390 €
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 161 €
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 48 €
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 106 R$
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$600
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.10.2023

Stížnosti na přidružené Winota Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 220 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 045 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 500 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 400 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 500 €
Winota Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2021

Stížnosti na přidružené FEZbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 149 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 zł
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 600
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 200 zł
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 196 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 203 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 450 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 554,6 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 S/.
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 050 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.7.2020

Stížnosti na přidružené QuickWin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 475 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 210 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$30 000
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.4.2023

Stížnosti na přidružené OhMySpins Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 830 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 101 XRP
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 350 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 575 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.11.2021

Stížnosti na přidružené GreatWin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 324 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 214 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 108 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2023