DomůWinota Casino recenze
Winota Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (25)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • VISA
  • Mastercard
  • Trustly
  • Nordea
Limity pro výběr
 mesíčně
7 000 €
 za den
500 €
Maltix Limited
2021
> 1 000 000 Kč
  • Malta (Malta Gaming Authority)
PřehledBonusyUživatelské recenze3Index bezpečnostiDiskuze7Platební metody 25
Kasina dostupná pro vás
Betano Casino CZ Logo
1.Betano Casino CZ
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Chance Casino Logo
4.Chance Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Winota Casino casino recenze

Pečlivě jsme prozkoumali Winota Casino a dostalo od nás velmi vysoký index bezpečnosti, což je vůbec nejlepší hodnocení, které u nás může kasino získat. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Winota Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Winota Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné relevantní stížnosti na toto casino.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi a velmi vysokého indexu bezpečnosti můžeme jednoznačně říct, že kasino Winota Casino je skvělým místem k hraní. Pokud hledáte perfektní online kasino, doporučujeme vám vyzkoušet právě tohle.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (25)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Payz (ecoPayz)
  • VISA
  • Mastercard
  • Trustly
  • Nordea
Limity pro výběr
 mesíčně
7 000 €
 za den
500 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (6)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (6)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (6)

Výrobci her
Zobrazit vše (78)

  • Apollo Games
  • Synot Games
  • NetEnt
  • Playtech
  • Nolimit City
  • Red Tiger Gaming
  • Betsoft Gaming
  • Pragmatic Play

Pro

  • Kasino nabízí zajímavé akce a turnaje
  • Dobrý výběr her
  • Unikátní značka
  • K dispozici jsou různé možnosti zodpovědného hazardu
  • Obrovský výběr poskytovatelů her
  • K dispozici jsou Live hry

Proti

  • Vkladatelé přes Skrill a Neteller nemají nárok na uvítací bonus
  • Ne všechny smluvní podmínky jsou přeloženy do jazykové varianty uvedené na webových stránkách

Zajímavá fakta

  • Středně velké kasino populární ve Finsku
  • Výše maximálního měsíčního limitu výběru závisí na stavu hráče
Autor a garant: Natalia Burlutskaia Naposledy aktualizované: 26.2.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Winota Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Winota Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (3)

Recenze uživatelů na Winota Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Winota Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotili 3 uživatelé

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 2 týdny
Hrál jsem téměř na všech stránkách a držitelích licencí, které existují. Toto je zdaleka 10 nejhorších zážitků, se kterými jsem se setkal.

S limitem výběru pouhých 500 € zapomeňte zde hrát jako VIP.
Výběr mě čeká od středy minulého týdne (ve zkratce skoro 1 týden). Obviňovali z toho, že se blíží Velikonoce. Konečně to bylo schváleno, ale stále nevidím peníze na účtu. Aby to vypadalo lépe, také změnili schválený čas výběru na mém účtu ze včerejška (kdy byl skutečně schválen) na 27. den, což není pravda, protože jsem denně sledoval jeho stav.

Takže.. obecně pozor na toto kasino, hodnocení indexu bezpečnosti není takové, jaké bych ho hodnotil osobně, a to jsem hrál na všechny licence, které na Maltě jsou.


  • Spousta her
  • slušný věrnostní program
  • Výběrové lhůty
  • Limit 500 € denně
  • mění lhůty pro výběr na vašem účtu (zcela nezákonné)
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Winota Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Winota Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Velmi vysoký9.7/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Stížnosti na Winota Casino a jejích přidružené kasina (474)

474Všechny23Otevřené0Nevyřešené190Vyřešené261Odmítnuté

Stížnosti přímo na Winota Casino

Stížnosti na přidružené Cashwin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$400
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Cashwin Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.5.2023

Stížnosti na přidružené ZetCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 036 R$
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 819 $
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 305 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 20 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 127 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 780 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 700 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 260 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 390 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 401 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 799 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 21 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 170 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 R$
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 40 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 130 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 74 €
ZetCasino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.1.2020

Stížnosti na přidružené Casinoly (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$750
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 370 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 14.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 181 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 15.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Casinoly
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2021

Stížnosti na přidružené Spinaro Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 48 €
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 106 R$
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$600
Spinaro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 30.10.2023

Stížnosti na přidružené FEZbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$2 600
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 200 zł
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 196 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 R$
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 203 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 450 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 554,6 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 S/.
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 050 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 5.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
FEZbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.7.2020

Stížnosti na přidružené QuickWin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.4.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 19.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 22.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 28.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 1.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$30 000
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 500 €
QuickWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.4.2023

Stížnosti na přidružené OhMySpins Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 830 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 101 XRP
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 11.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 150 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 350 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 80 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 575 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 230 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 12.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
OhMySpins Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 4.11.2021

Stížnosti na přidružené GreatWin Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 324 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 214 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 30.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 108 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 18.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 2.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 65 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 23.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 700 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 990 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 6.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 21.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 3.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
GreatWin Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.5.2022

Stížnosti na přidružené Zip Casino (Stejný management)

Stížnosti na přidružené Powbet Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 26.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 51 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 27.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 7.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 R$
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 20.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 560 R$
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 270 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 24.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 830 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 17.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 8.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 16.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 25.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 10.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 R$
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 153 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 31.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 250 €
Powbet Casino
Index bezpečnosti:Velmi vysoký
Odeslaná: 13.5.2022

Stížnosti na přidružené Joker8 Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 220 €
Joker8 Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Joker8 Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 272 €
Joker8 Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 5.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 401 €
Joker8 Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.2.2024
Zobrazit další stížnosti (+190)
Diskuze

Winota Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Winota Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Winota Casino platební metody

Prohlídněte si přehled platebních metod, které Winota Casino podporuje, a související limity a poplatky spojené s transakcemi do nebo z vašeho kasinového účtu.

Platební metoda Vklad
Limity a poplatky
Výběr
Limity a poplatky
Čekací lhůta při výběruPodrobnosti
SkrillSkrill 10 € - 2 000 €
20 € - 1 000 €
-
NetellerNeteller 10 € - 5 000 €
10 € - 5 000 €
-
PaySafeCardPaySafeCard 10 € - 2 000 €
20 € - 1 000 €
-
Payz (ecoPayz) Payz (ecoPayz) 10 € - 5 000 €
10 € - 5 000 €
-
VISAVISA 10 € - 850 €
10 € - 2 000 €
-
MastercardMastercard 10 € - 800 €
20 € - 100 €
-
TrustlyTrustly 10 € - 5 000 €
20 € - 1 000 €
-
NordeaNordea 10 € - 5 000 €
20 € - 1 000 €
-
NeosurfNeosurf 10 € - 2 000 €
Nedostupné -
SIRUSIRU 15 € - 15 €
Nedostupné -
Bank transferBank transfer 10 € - 5 000 €
10 € - 2 000 €
-
Skrill 1-TapSkrill 1-Tap 10 € - 5 000 €
10 € - 5 000 €
-
Suomen VerkkomaksutSuomen Verkkomaksut 10 € - 5 000 €
20 € - 1 000 €
-
OP-PohjolaOP-Pohjola 10 € - 5 000 €
20 € - 1 000 €
-
AlandsbankenAlandsbanken 10 € - 5 000 €
20 € - 1 000 €
-
AktiaAktia 10 € - 5 000 €