DomůSlots Magic Casino recenze
Slots Magic Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • PayPal
Limity pro výběr
Bez limitu pro EUR
SkillOnNet Ltd
2021
> 20 000 000 Kč
  • Německo (Gemeinsame Glücksspielbehörde der Länder)
PřehledBonusyUživatelské recenze22Index bezpečnostiDiskuze28Platební metody 5
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Slots Magic Casino casino recenze

Kasino Slots Magic Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Slots Magic Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Slots Magic Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 2 stížností přímo o tomto kasinu a 19 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 6 523 černých bodů, z nichž 6 523 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: Slots Magic Casino obsahuje určité části smluvních podmínek, které považujeme za nespravedlivé vůči hráčům kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Slots Magic Casino se objevuje na 11 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Slots Magic Casino má zákaznickou podporu, nicméně jsme ji vyhodnotili jako pomalou nebo špatnou. To znamená, že jsou k dispozici zástupci zákaznické podpory, ale jejich odpovědi bávají pomalé a mohly by být užitečnější.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Slots Magic Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • SOFORT Überweisung
  • PayPal
Limity pro výběr
Bez limitu pro EUR

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Žádná ruleta
Žádný blackjack
Žádný video poker
Žádné bingo
Bez sázení
Žádný baccarat
Bez her s jackpotem
Žádné živé hry
Žádný poker
Žádný craps
Žádné keno
Žádné stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka německy
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)

Výrobci her

  • Synot Games
  • Pragmatic Play
  • Play'n GO
  • merkur
  • Reel Time Gaming
  • Hölle games
  • Gamomat
  • Oryx
SCREENSHOTY KASINA
slots_magic_casino_de_game_gallery_desktop
slots_magic_casino_de_homepage_desktop
slots_magic_casino_de_promotions_desktop
slots_magic_casino_de_game_gallery_mobile
slots_magic_casino_de_homepage_mobile
slots_magic_casino_de_promotions_mobile

Pro

  • Dobrý výběr výrobců her
  • Jednoduchý a čistý design webových stránek
  • K dispozici jsou různé možnosti zodpovědného hazardu
  • PayPal je jednou z platebních metod

Proti

  • Live chat není k dispozici nonstop

Zajímavá fakta

  • Kasino je k dispozici pouze pro hráče v Německu
Autor a garant: Kristina Underwood Naposledy aktualizované: 2.6.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Slots Magic Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Slots Magic Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (22)

Recenze uživatelů na Slots Magic Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Slots Magic Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Smíšená

Hodnotilo 22 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 2 měsíci
Nikdy jsem neobdržel zálohu 200 dolarů od interactu. Hrozný zákaznický servis. Neodpovídej. Ověřený účet. Jsou to týdny. podvod
• před 11 měsíci
neplatící kasino ve výši 4 000 $. Udělal jsem 8 pokusů o výběr a bylo mi řečeno, že neobdrželi. Dokumenty ověřeny.
  • žádná podpora chatu
  • žádná platba. . Už 2 týdny.
• před rokem
Na této stránce je velmi málo toho, co se vám líbí, ale dost na to, abyste si to vyzkoušeli sami. Na těchto stránkách je něco, co se mi prostě nelíbí, možná je to celkový vzhled, který mě úplně nepřivádí k hraní jejich her.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Slots Magic Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Slots Magic Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Další faktory

  • Pomalá nebo špatná zákaznická podpora

Stížnosti na Slots Magic Casino a jejích přidružené kasina (203)

203Všechny1Otevřené21Nevyřešené61Vyřešené120Odmítnuté

Stížnosti přímo na Slots Magic Casino

Stížnosti na přidružené DrueckGlueck Casino (9)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 050
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 28 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 771 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 470 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 62 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.3.2020

Stížnosti na přidružené AHTI Games Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 430 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 222 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.12.2021

Stížnosti na přidružené LuckyNiki Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 9 000 $
LuckyNiki Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
LuckyNiki Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 INR
LuckyNiki Casino
Index bezpečnosti:Nízký
Odeslaná: 15.7.2021

Stížnosti na přidružené PlayOJO Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 133 ₮
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$3 521
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 991 $
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 kr.
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 000 kr
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10 000
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 51 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$200
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.9.2020

Stížnosti na přidružené LunaCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 €
LunaCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.2.2024

Stížnosti na přidružené RedKings Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £670
RedKings Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.6.2022

Stížnosti na přidružené Turbonino Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.11.2020

Stížnosti na přidružené PlayUZU Casino ES (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$1 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 36 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$200
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$4 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$16 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 600 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.4.2022

Stížnosti na přidružené BacanaPlay Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 39 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 800 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022

Stížnosti na přidružené JackpotStar Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £540
JackpotStar Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.2.2023
Zobrazit další stížnosti (+55)
Diskuze

Slots Magic Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Slots Magic Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Slots Magic Casino platební metody

PaySafeCardMastercardVISASOFORT ÜberweisungPayPal
Měny
EUR
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky