DomůRaging Bull Casino recenze
Raging Bull Casino recenze

Kasino je zavřené

Raging Bull Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
2014
> 1 000 000 000 Kč
  • Curaçao (Curaçao)
PřehledUživatelské recenze99Index bezpečnostiDiskuze1

Kasino je zavřené

Raging Bull Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Důležité: Problémy s bonusy související s platformou RTG Toto kasino funguje na platformě Realtime Gaming (RTG), která je nechvalně známá svými problémy s bonusy. Hlavně si dejte pozor na to, že se bonusovými pravidly musíte řídit i po splnění podmínek protočení. Bonus zůstává aktivní, dokud nevyberete celý zůstatek nebo váš zůstatek nespadne na nulu. V jednu chvíli můžete mít aktivní jen jeden bonus. Když libovolné pravidlo porušíte (zakázané hry, maximální sázku atd.), můžete přijít o veškeré prostředky, včetně nevyřízených výběrů. Buďte proto obezřetní.
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Forbes Casino Logo
2.Forbes Casino
Skvělá zákaznická podpora
Sazka Hry Logo
3.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Betano Casino CZ Logo
4.Betano Casino CZ
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Raging Bull Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Raging Bull Casino a udělili mu nadprůměrný index bezpečnosti. Obecně se jedná o dobré kasino, kde můžete hrát, ale je tu několik věcí, které stojí za zmínku. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Raging Bull Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též negativně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Raging Bull Casino jedno z největších online kasin s obrovskými příjmy a počtem hráčů. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 3 stížností přímo o tomto kasinu a 264 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 1 129 černých bodů, z nichž 1 062 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: Raging Bull Casino obsahuje určité části podmínek bonusů, které považujeme za nespravedlivé pro hráče v kasinu. Ty by mohly způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Kasino Raging Bull Casino má nadprůměrný index bezpečnosti. Ohodnotili jsme ho tak proto, že si myslíme, že je v mnoha ohledech skvělé, ale pořád existují věci, které mu brání v získání ještě vyššího hodnocení. I přes to ale můžete očekávat, že si v tomto kasinu výborně zahrajete.

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Žádné bingo
Bez sázení
Baccarat
Bez her s jackpotem
Žádné živé hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her

  • Realtime Gaming

Pro

  • Kasino přijímá Bitcoiny přes Cubits
  • Výběr bitcoinů a Netellerů je rychlejší než jiné způsoby výběru
  • Exkluzivní zatočení zdarma a bonusy pro stávající hráče

Proti

  • Pomalejší ověření před výběrem - od 48 hodin
  • První výběr je velmi pomalý
  • Živý chat je k dispozici pouze pro uložení zákazníků
  • Pouze jeden poskytovatel her (Real Time Gaming)
  • Nízký měsíční limit výběrů

Zajímavá fakta

  • Velké kasino zaměřené na USA a Austrálii
  • Speciální (nevybratelné) bonusy
Autor a garant: Adam Maclean Naposledy aktualizované: 14.12.2021 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Raging Bull Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Raging Bull Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (99)

Recenze uživatelů na Raging Bull Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Raging Bull Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Špatná

Hodnotilo 99 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 3 týdny
Použil jsem promo kód, kde je přesně napsáno žádný vklad žádný vklad promo kód Implementoval jsem ho Implementoval jsem výplatu 134 $, maximum 100 $ a pak začal debakl, odevzdal jsem, abych zaplatil, když mi odpoví poprvé poté, co nebylo ticho týden Pak přišli s argumentem, že tento bonus nelze vyplatit, což není pravda, v promokódu je přesně napsáno, že lze vyplatit maximálně 100 $. Zkusil jsem to několikrát. Také odpověděli panu Guruovi bez úspěchu. Vždy hledali způsob, jak to obejít Vždy hledali důvody k výplatě, které jsou vlastně bezedné, proto moje momentálně negativní hodnocení, je opravdu škoda, že nemůžete zaplatit ani 100 dolarů a vlastně to kazí celý obraz kasina, protože hry jsou ve skutečnosti skvělé, stránku lze také snadno zavřít, ale pravidla vyplácení říkají vše, bohužel
  • Hry
  • Platební zásady
• před 2 roky
Toto kasino nepřijímá portugalské hráče. (Uvedené hodnocení není hodnocení, protože jsem ani nehrál).
• před 2 roky
Dobré hry a přátelský zákaznický servis. Proces výběru je úplným selháním. Trvalo to měsíc, než jsem se dostal do bodu, kdy mi říkají, že musím vzít na výběr 7 až 10 dní. Navrhoval bych hledat jinde hrát. Nějaké místo, které je hrdé na svůj proces výběru a může to udělat včas.
  • Přátelský zákaznický servis. Nabídněte skvělé bonusy.
  • Úplně chybný proces výběru. Bonus nevyrovnává hrozný proces výběru.
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Raging Bull Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Raging Bull Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Nadprůměrný7.2/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina z velké části spravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina negativní dopad.
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Varování

Důležité: Problémy s bonusy související s platformou RTG Toto kasino funguje na platformě Realtime Gaming (RTG), která je nechvalně známá svými problémy s bonusy. Hlavně si dejte pozor na to, že se bonusovými pravidly musíte řídit i po splnění podmínek protočení. Bonus zůstává aktivní, dokud nevyberete celý zůstatek nebo váš zůstatek nespadne na nulu. V jednu chvíli můžete mít aktivní jen jeden bonus. Když libovolné pravidlo porušíte (zakázané hry, maximální sázku atd.), můžete přijít o veškeré prostředky, včetně nevyřízených výběrů. Buďte proto obezřetní.

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Další faktory

  • Nízký limit pro výběr: A$10 000 / měsíc

Stížnosti na Raging Bull Casino a jejích přidružené kasina (1454)

1454Všechny46Otevřené268Nevyřešené360Vyřešené780Odmítnuté

Stížnosti přímo na Raging Bull Casino

Stížnosti na přidružené Raging Bull Slots Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 54,37 mBTC
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 120 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 650 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 750 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 8 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 800 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 700 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 400 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$12 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 169,3 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 750 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 980 €
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$3 500
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 €
Raging Bull Slots Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 24.5.2020

Stížnosti na přidružené Grand Fortune Casino (Vztah nespecifikován)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Grand Fortune Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Grand Fortune Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.3.2021

Stížnosti na přidružené Planet 7 OZ Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$14 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.6.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 960
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 033
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$100
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$12 831
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 566
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.9.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$44 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.12.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$250
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$47 000
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.9.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$7 500
Planet 7 OZ Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.9.2019

Stížnosti na přidružené Captain Jack Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 185 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 2.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 050 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 949,82 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Captain Jack Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.12.2020

Stížnosti na přidružené True Blue Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 400,56
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 327 $
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 27.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$1 200
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 14.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$5 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$20 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$4 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$580
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 064
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$6 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 500
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$20 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$9 000
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$750
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.10.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 691 €
True Blue Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.9.2019

Stížnosti na přidružené Royal Ace Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 100 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 11 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 256 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 28.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 249 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Royal Ace Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.2.2021

Stížnosti na přidružené Slots Garden Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 116 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 000 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 360 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900,5 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R2 750
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R10 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 13.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 300 $
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R3 580
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R25 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 9.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R2 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R12 000
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R500
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 din
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.11.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R1 500
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 14.10.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: R740
Slots Garden Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.9.2019

Stížnosti na přidružené Dreams Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 688 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 682 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 350 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.10.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 758 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 24.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 31.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 820 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 96 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 19.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 700 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 119 $
Dreams Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 26.5.2020

Stížnosti na přidružené Palace of Chance Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 240 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 5.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 175 ₮
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 18.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 000 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 16.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 550 $
Palace of Chance Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 12.12.2019

Stížnosti na přidružené Prism Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 394 ₮
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 550 $
Prism Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 31.12.2020

Stížnosti na přidružené Wild Vegas Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 26.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 13.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 450 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 9.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £500
Wild Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.10.2020

Stížnosti na přidružené Planet 7 Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 7.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 200 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 25.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 25.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 900 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 15 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 351,17 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: A$2 500
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 850 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.1.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 30.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 21.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 943 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.9.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 430 €
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 12.7.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 105,06 €
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.5.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.4.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.2.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 100 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 17.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 $
Planet 7 Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.10.2020

Stížnosti na přidružené Slots of Vegas Casino (Nespecifikována slabá vazba)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 30.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 20.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$292
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 900 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.3.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 115 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 7.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 105 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 250 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 380 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 10.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 2.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 1.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 11.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 600 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 25.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 129 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 15.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 900 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 127 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 29.4.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 275 €
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 22.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 8.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 3.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 23.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 888,71 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.11.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 19.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 17.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 372 $
Slots of Vegas Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 4.6.2020