DomůLuckyNiki Casino UK recenze
LuckyNiki Casino UK recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Trustly
  • PayPal
  • Wire-transfer
Limity pro výběr
 mesíčně
£10 000
SkillOnNet Ltd
2018
> 20 000 000 Kč
  • Spojené království (United Kingdom Gambling Commission)
PřehledBonusyUživatelské recenze12Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 8
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

LuckyNiki Casino UK casino recenze

Kasino LuckyNiki Casino UK jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože LuckyNiki Casino UK je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je LuckyNiki Casino UK středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 20 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 6 546 černých bodů, z nichž 6 500 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Upozornění: LuckyNiki Casino UK obsahuje určité části smluvních podmínek, které považujeme za nespravedlivé vůči hráčům kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

LuckyNiki Casino UK se objevuje na 2 černých listinách. Naleznete je níže, ale nemají vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že LuckyNiki Casino UK je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Mastercard
  • VISA
  • Trustly
  • PayPal
  • Wire-transfer
Limity pro výběr
 mesíčně
£10 000

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Žádné keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Živý chat pouze v angličtině

Výrobci her
Zobrazit vše (46)

  • Synot Games
  • NetEnt
  • Playtech
  • Red Tiger Gaming
  • Pragmatic Play
  • Microgaming
  • IGT
  • ELK Studios
SCREENSHOTY KASINA
luckyniki_casino_uk_game_gallery_desktop
luckyniki_casino_uk_homepage_desktop

Pro

  • Dobrý výběr výrobců her
  • Oblíbené automaty s progresivními jackpoty
  • Pěkně vysvětlený VIP program
  • Telefonická zákaznická podpora je k dispozici
  • K dispozici jsou Live hry

Proti

  • Živý chat je k dispozici až po registraci
  • Pochybná pověst SkillOnNet software v minulosti

Zajímavá fakta

  • Malé kasino zaměřené na Spojené království
Autor a garant: Endri Kaleshi Naposledy aktualizované: 2.5.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

LuckyNiki Casino UK bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností LuckyNiki Casino UK, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (12)

Recenze uživatelů na LuckyNiki Casino UK

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s LuckyNiki Casino UK. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnotilo 12 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

• před 2 roky





Nejhorší kasino zabavené za 9 000 dolarů oznámilo podvod
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre LuckyNiki Casino UK

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro LuckyNiki Casino UK. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči ve stížnosti zmínili nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie (i při hraní bez bonusu), zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na LuckyNiki Casino UK a jejích přidružené kasina (203)

203Všechny1Otevřené21Nevyřešené61Vyřešené120Odmítnuté

Stížnosti přímo na LuckyNiki Casino UK

Stížnosti na přidružené DrueckGlueck Casino (9)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £1 050
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 21.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 28 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.11.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 25.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 771 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 470 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 62 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.10.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
DrueckGlueck Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.3.2020

Stížnosti na přidružené AHTI Games Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 430 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 222 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.12.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 180 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 800 €
AHTI Games Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 23.12.2021

Stížnosti na přidružené Slots Magic Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 225
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$730
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$1 225
Slots Magic Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.2.2024

Stížnosti na přidružené PlayOJO Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.2.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 133 ₮
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 1.1.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 27 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.12.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$3 521
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.7.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 991 $
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 kr.
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 000 kr
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 29.5.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$10 000
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.2.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 51 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Can$200
PlayOJO Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 13.9.2020

Stížnosti na přidružené LunaCasino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 €
LunaCasino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 3.2.2024

Stížnosti na přidružené RedKings Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £670
RedKings Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.6.2022

Stížnosti na přidružené Turbonino Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 000 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 15.10.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 kr
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 20.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 25 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 30 €
Turbonino Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 9.11.2020

Stížnosti na přidružené PlayUZU Casino ES (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 160 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 6.3.2024
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$1 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.2.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 36 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$200
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 28.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$4 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 4.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: Mex$16 000
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 16.8.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 22.7.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 4 600 €
PlayUZU Casino ES
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 10.4.2022

Stížnosti na přidružené BacanaPlay Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 39 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.11.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 27.9.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 7.8.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 2.6.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 12.4.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 17.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 800 €
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 8.9.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 950 R$
BacanaPlay Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 14.6.2022

Stížnosti na přidružené JackpotStar Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: £540
JackpotStar Casino
Index bezpečnosti:Nadprůměrný
Odeslaná: 6.2.2023
Zobrazit další stížnosti (+56)
Diskuze

LuckyNiki Casino UK diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká LuckyNiki Casino UK, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

LuckyNiki Casino UK platební metody

SkrillNetellerPaySafeCardMastercardVISATrustlyPayPalWire-transfer
Měny
GBP
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky