DomůKassu Casino recenze
Kassu Casino recenze

Kasino je zavřené

Kassu Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Genesis Global Ltd.
2019
> 100 000 000 Kč
  • Spojené království (United Kingdom Gambling Commission)
  • Švédsko (Spelinspektionen)
  • Malta (Malta Gaming Authority)
PřehledUživatelské recenze15Index bezpečnostiDiskuze1

Kasino je zavřené

Kassu Casino je zavřené a jeho stránka přestala fungovat.

Prohlížejte doporučená kasina
Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Sazka Hry Logo
2.Sazka Hry
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Live chat dostupný 24/7
Betano Casino Logo
4.Betano Casino
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Kassu Casino casino recenze

Důkladně jsme prověřili Kassu Casino a udělili mu nadprůměrný index bezpečnosti. Obecně se jedná o dobré kasino, kde můžete hrát, ale je tu několik věcí, které stojí za zmínku. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Kassu Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Kassu Casino středně velké online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

V současné době máme v naší databázi 1 stížností přímo o tomto kasinu a 38 stížností na další příbuzná kasina. Kvůli těmto stížnostem jsme tomuto kasinu dali celkově 13 927 černých bodů, z nichž 12 816 pochází z příbuzných kasin. Více informací o všech stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Kassu Casino se objevuje pouze na jedné černé listině. Naleznete ji níže, ale nemá vliv na naše hodnocení tohoto kasina. Rozhodli jsme se, že to ignorujeme buď proto, že to souvisí s předchozím vlastníkem kasina, nebo z nějakého jiného platného důvodu.

Kasino Kassu Casino má nadprůměrný index bezpečnosti. Ohodnotili jsme ho tak proto, že si myslíme, že je v mnoha ohledech skvělé, ale pořád existují věci, které mu brání v získání ještě vyššího hodnocení. I přes to ale můžete očekávat, že si v tomto kasinu výborně zahrajete.

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Video poker
Bingo
Bez sázení
Baccarat
Jackpotové hry
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Žádné keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (4)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (4)

Výrobci her

    Pro

    • Široká škála her s živým krupiérem
    • Unikátní značka

    Proti

    • Bonusy nejsou k dispozici pro všechny země
    • Živý chat je k dispozici 24/7, ale ne pro všechny jazyky
    • Poplatky za výběr
    • Ne všechny způsoby platby jsou k dispozici ve všech zemích

    Zajímavá fakta

    • Mezinárodní kasino
    Autor a garant: Endri Kaleshi Naposledy aktualizované: 11.3.2023 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
    Kasinové bonusy

    Kassu Casino bonusy

    Projděte si všechny bonusy nabízené společností Kassu Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

    Kasino Guru

    Chceme aby hráči pochopili gambling.

    Uživatelské recenze (15)

    Recenze uživatelů na Kassu Casino

    Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Kassu Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

    Zpětná vazba od uživatelů:
    Špatná

    Hodnotilo 15 uživatelů

    Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

    Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

    Napsat recenzi

    Kasino Guru

    Chceme aby hráči pochopili gambling.

    • před rokem
    Nespolehlivý. Nikdy jsem nemohl vybrat žádné výhry a nakonec kasino přestalo reagovat na zprávy.
    • Nespolehlivý
    • před 2 roky
    Nestabilní platforma. Živý chat pozastaven v pdrioder. Nebyl přijat žádný telefonní kontakt. Nereaguje na emaily, pokud se jedná o zablokované platby. Casinoplanet.com má stejný problém
    Index bezpečnosti

    Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Kassu Casino

    Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Kassu Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

    Index bezpečnosti:Nadprůměrný6.8/10
    Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
    Podle nás jsou obchodní podmínky kasina poněkud nespravedlivé
    Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
    Hráči ve stížnosti zmínili průměrnou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
    Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
    Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

    Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

    Odeslat stížnost

    Varování

    Důležité: Kasino může zabavit peníze z neaktivních účtů Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).

    Nespravedlivá pravidla a podmínky

    • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.
    • Toto kasino odebere celý zůstatek na herním účtu (nebo účtuje velmi vysoké pravidelné poplatky) hráči za jeho neaktivitu po určité době (24 až 36 měsíců).

    Stížnosti na Kassu Casino a jejích přidružené kasina (217)

    217Všechny0Otevřené40Nevyřešené82Vyřešené95Odmítnuté

    Stížnosti přímo na Kassu Casino

    Stížnosti na přidružené Vegas Hero Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: Can$2 600
    Vegas Hero Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 21.4.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 291,25 €
    Vegas Hero Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 6.4.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 934 €
    Vegas Hero Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 20.3.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 210 €
    Vegas Hero Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 31.8.2021

    Stížnosti na přidružené Casino Lab (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 2 661,3 $
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 2.12.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 450 $
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 23.9.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £597
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 18.8.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £160
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 18.6.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £600
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 10.6.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 034
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 8.6.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £11 500
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 7.4.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 700 €
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 4.4.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £540
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 2.4.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 175
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 1.4.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: NZ$1 090
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 8.2.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £17 000
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 4.2.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 240 €
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 3.2.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £2 200
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 31.1.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 258
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 2.1.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £247
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 22.12.2020
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £50,02
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 9.12.2020
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 100
    Casino Lab
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 8.12.2020

    Stížnosti na přidružené Casino Masters (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 2 999 €
    Casino Masters
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 6.9.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 405 €
    Casino Masters
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 24.12.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 050 €
    Casino Masters
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 15.8.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 50 €
    Casino Masters
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 10.8.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 30 €
    Casino Masters
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 20.5.2021

    Stížnosti na přidružené Pelaa Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 2 999 €
    Pelaa Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 23.6.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 6 000 €
    Pelaa Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 9.3.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 186 $
    Pelaa Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 3.12.2021

    Stížnosti na přidružené Spins Joy Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 3 000 €
    Spins Joy Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 21.4.2020

    Stížnosti na přidružené Genesis Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 400
    Genesis Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 21.10.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 410,2 $
    Genesis Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 25.3.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 155 €
    Genesis Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 18.3.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 194 €
    Genesis Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 27.7.2020

    Stížnosti na přidružené Casino Dome (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 4 600 €
    Casino Dome
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 16.4.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 25 €
    Casino Dome
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 20.5.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: Can$821
    Casino Dome
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 5.4.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 50 €
    Casino Dome
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 1.4.2021

    Stížnosti na přidružené Playerz Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 646,23 €
    Playerz Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 20.3.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 4 300 €
    Playerz Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 9.3.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 100 €
    Playerz Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 7.1.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 550 €
    Playerz Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 24.12.2021

    Stížnosti na přidružené Casino Planet (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 2 100 €
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 22.4.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £665
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 9.2.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 400 $
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 26.9.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £3 400
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 30.7.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £650
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 23.6.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £400
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 16.5.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 27 550 INR
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 8.5.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 400 kr
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 6.5.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £200
    Casino Planet
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 1.4.2021

    Stížnosti na přidružené Casino Gods (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 400
    Casino Gods
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 30.5.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 15 €
    Casino Gods
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 10.4.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £150
    Casino Gods
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 6.3.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 2 400 kr
    Casino Gods
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 28.2.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 800 €
    Casino Gods
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 2.6.2020

    Stížnosti na přidružené Sloty Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 100 €
    Sloty Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 14.6.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 21 000 INR
    Sloty Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 13.3.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 6 500 €
    Sloty Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 19.11.2020
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 1 400 €
    Sloty Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 7.2.2020

    Stížnosti na přidružené Funbet Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 100 €
    Funbet Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 2.4.2021

    Stížnosti na přidružené Casoola Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £245
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 5.9.2022
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £300
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 3.12.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 500 kr
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 6.5.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 580 €
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 8.4.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 3 000 INR
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 13.12.2020
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 402
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 18.7.2020
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 20 €
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 8.4.2020
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £40
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 16.3.2020
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 71 €
    Casoola Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 21.2.2020

    Stížnosti na přidružené Casino Cruise (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: £1 000
    Casino Cruise
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 28.10.2021

    Stížnosti na přidružené Spinit Casino (Stejný management)

    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: 250 €
    Spinit Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 8.6.2021
    Vyřešena Náš verdikt

    Stížnost je uzavřena

    Sporná částka: Can$2 860
    Spinit Casino
    Index bezpečnosti:Nadprůměrný
    Odeslaná: 17.7.2020
    Zobrazit další stížnosti (+82)
    Diskuze

    Kassu Casino diskuze

    Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Kassu Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

    Kasino Guru

    Chceme aby hráči pochopili gambling.

    Platební metody

    Kassu Casino platební metody

    SkrillNetellerPaySafeCardPayz (ecoPayz) MastercardVISAGiropaySofort BankingInstaDebitTrustlyPayPalEuTellerDiners ClubMaestroNeosurfAmerican ExpressAstroPayiDebitTransferencia bancaria localEasy EFTBokuJetonInteracEcobanqApplePayGoogle PayRuPayMiFinityeZeeWalletPaytm
    Ve vaší zemi není dostupné
  • Pay N Play
  • Měny
    CZK,EUR,USD,AED,BGN,BHD,CAD,CNY,DKK,GBP,GEL,HRK,HUF,INR,KWD,MXN,NOK,NZD,PEN,PLN,QAR,RON,RUB,SAR,SEK,TRY,VEF,ZAR
    flash-message-reviews
    Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
    flash-message-news
    Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Forum_alt
    Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
    Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
    Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky