DomůGratogana Casino recenze
Gratogana Casino recenze
Nepřijímá hráče z České republiky
Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný
Najít službou Google
VPN není povolena
Platební metody
Zobrazit vše (9)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • VISA
  • Mastercard
  • PayPal
  • Wire-transfer
  • Volt
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €
Playes PLC
2020
> 20 000 000 Kč
  • Španělsko (Dirección General de Ordenación del Juego)
PřehledBonusyUživatelské recenze0Index bezpečnostiDiskuze1Platební metody 9
Kasina dostupná pro vás
Luckybet Casino Logo
1.Luckybet Casino
Guru výběr
Betano Casino Logo
2.Betano Casino
Skvělá zákaznická podpora
Forbes Casino Logo
3.Forbes Casino
Celkově dobré kasino
Sazka Hry Logo
4.Sazka Hry
Celkově dobré kasino
Zobrazit více

Gratogana Casino casino recenze

Kasino Gratogana Casino jsme důkladně prověřili a udělili mu vysoký index bezpečnosti, což znamená, že je to skvělé kasino, ve kterém si můžete zahrát. V naší recenzi jsme vzali v úvahu hráčské stížnosti na kasino, odhadovaný obrat, licence, kvalitu zákaznické podpory, férovost obchodních podmínek, limity pro výhry a výběry, autentičnost her a další faktory. Protože Gratogana Casino je ve vztahu s dalšími online kasiny uvedenými níže, jeho hodnocení je jimi též pozitivně ovlivněno. Přečtěte si níže celou recenzi a dozvíte se tak více o tomto kasinu.

Podle našeho výzkumu a odhadu je Gratogana Casino menší online casino vzhledem k jeho příjmům. Příjmy kasina jsou důležitým faktorem, protože větší kasina by neměla mít žádné problémy s vyplácením velkých výher, zatímco menší kasina by se mohla potýkat s problémy, pokud se vám podaří vyhrát velkou částku.

Nenalezli jsme žádné stížnosti od hráčů přímo na toto kasino, naše databáze ale obsahuje jednu stížnost na příbuzné kasino. Kvůli této stížnosti jsme tomuto kasinu dali 0 černých bodů. Více informací o stížnostech a černých bodech najdete v části "Vysvětlení indexu bezpečnosti" této recenze.

Jsou tu některé neférové obchodní podmínky bonusů, které mohou způsobit problémy, pokud se rozhodnete využít bonusy nebo promoakce kasina. Z tohoto důvodu vám doporučujeme hledat kasino se spravedlivými pravidly nebo alespoň věnovat zvláštní pozornost podmínkám tohoto kasina, pokud se zde rozhodnete hrát.

Na základě všech informací uvedených v této recenzi můžeme jednoznačně říci, že Gratogana Casino je velmi dobré online kasino. Můžete očekávat, že s vámi bude dobře zacházeno a získáte příjemné zážitky, pokud se u nich rozhodnete hrát.

Bonusy

Bonus bez vkladu:
Nedostupný
Vstupní bonus:
Nedostupný

Platební metody

Platební metody
Zobrazit vše (9)
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • VISA
  • Mastercard
  • PayPal
  • Wire-transfer
  • Volt
Limity pro výběr
 mesíčně
10 000 €

Hry
Zobrazit vše

Automaty
Ruleta
Blackjack
Žádný video poker
Bingo
Bez sázení
Žádný baccarat
Bez her s jackpotem
Live hry
Žádný poker
Craps a hry s kostkami
Keno
Stírací losy
Bez eSports sázek
Žádné crash hry

Dostupné jazyky

Webstránka anglicky
Všechny jazyky (2)
Zákaznická podpora pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)
Živý chat pouze v angličtině
Všechny jazyky (2)

Výrobci her

  • Evolution Gaming
  • Play'n GO
  • Amusnet (EGT)
  • Games Global
  • MGA
  • Spinoro

Pro

  • Kasino má španělskou licenci
  • Pěkně vysvětlený VIP program
  • K dispozici jsou Live hry
  • PayPal je jednou z platebních metod

Proti

  • Omezený výběr her

Zajímavá fakta

  • Malé kasino pouze pro španělské obyvatele
  • Výše maximálního měsíčního limitu výběru závisí na stavu hráče
Autor a garant: Natalia Burlutskaia Naposledy aktualizované: 15.5.2024 Je něco nesprávně nebo chybí? Dejte mi vědět
Kasinové bonusy

Gratogana Casino bonusy

Projděte si všechny bonusy nabízené společností Gratogana Casino, včetně jejich bonusových nabídek bez vkladu a uvítacích bonusů k prvnímu vkladu.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Uživatelské recenze (0)

Recenze uživatelů na Gratogana Casino

Toto je místo, kde můžete sdílet zkušenosti s Gratogana Casino. Přečtěte si, co o nich napsali ostatní hráči, nebo napište svoji vlastní recenzi a dejte všem vědět o jejích pozitivních a negativních vlastnostech na základě vašich osobních zkušeností.

Zpětná vazba od uživatelů:
Malé množství recenzí

Hodnocení od 0 uživatelů

Velmi pozitivníPozitivníNeutrálníNegativníVelmi negativní

Máte s tímto kasinem nějaké zkušenosti?

Napsat recenzi

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Zatím nikdo nenapsal recenzi na Gratogana Casino

Buďte první, kdo se podrobněji podělí o své zkušenosti.

Napsat recenzi
Index bezpečnosti

Vysvětlení indexu bezpečnosti pre Gratogana Casino

Podívejte se na vysvětlení faktorů, které zohledňujeme při výpočtu hodnocení indexu bezpečnosti pro Gratogana Casino. Index bezpečnosti je hlavní metrika, kterou používáme k popisu důvěryhodnosti, férovosti a kvality všech online kasin v naší databázi.

Index bezpečnosti:Vysoký8.3/10
Na základě našeho průzkumu a odhadů se jedná o velmi velké kasino
Podle nás jsou obchodní podmínky kasina nespravedlivé
Nebylo nalezeno na žádné relevantní černé listině kasin
Hráči nepodávali stížnosti, případně v nich zmínili velmi nízkou hodnotu zadržených výher (v poměru k velikosti kasina)
Zohlednili jsme i další faktory, které měly na index bezpečnosti kasina neutrální dopad
Index bezpečnosti tohoto kasina byl vypočítán na základě našeho průzkumu a údajů shromážděných naším týmem pro hodnocení kasin. Další informace o metodice hodnocení kasin

Chovalo se k vám toto kasino nespravedlivě?

Odeslat stížnost

Nespravedlivá pravidla a podmínky

  • Toto kasino zakazuje určité sázkové vzorce nebo strategie při hře s bonusem, zatím jsme však nebyli svědky toho, že by bylo toto pravidlo použito proti hráčům.

Stížnosti na Gratogana Casino a jejích přidružené kasina (148)

148Všechny1Otevřené1Nevyřešené43Vyřešené103Odmítnuté

Stížnosti na přidružené Gratorama Casino (1)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 6 200 €
Gratorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.12.2019

Stížnosti na přidružené GratoWin Casino (4)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 269 €
GratoWin Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.1.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 €
GratoWin Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.10.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 99 €
GratoWin Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 31.8.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 700 €
GratoWin Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 23.8.2021

Stížnosti na přidružené Winorama Casino (31)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 700 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.5.2023
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 152 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 000 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.3.2022
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 240 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.1.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 42 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.12.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 315,35 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.8.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 330 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.6.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 440 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.5.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 400 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 600 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 200 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 20.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 750 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 19.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 200 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 18.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 300 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 16.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 500 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 6.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 500 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 220 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.4.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 26.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 900 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 22.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 3.3.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: NZ$200
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.2.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 50 CHF
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 28.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 251 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 15.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 8.1.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 7 000 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 27.12.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 800 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 1.10.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 400 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 29.9.2019
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 2 500 €
Winorama Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 25.8.2019

Stížnosti na přidružené ScratchMania Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 10 $
ScratchMania Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.1.2021

Stížnosti na přidružené Playoro Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 1 000 €
Playoro Casino
Index bezpečnosti:Vysoký
Odeslaná: 11.3.2024

Stížnosti na přidružené WinsPark Casino (Stejný management)

Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 100 €
WinsPark Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 11.11.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 3 000 €
WinsPark Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 10.3.2021
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: 5 €
WinsPark Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 24.7.2020
Vyřešena Náš verdikt

Stížnost je uzavřena

Sporná částka: ??
WinsPark Casino
Index bezpečnosti:Podprůměrný
Odeslaná: 4.7.2020
Zobrazit další stížnosti (+33)
Diskuze

Gratogana Casino diskuze

Diskutujte s ostatními hráči o všem, co se týká Gratogana Casino, podělte se o svůj názor nebo získejte odpovědi na své otázky.

Kasino Guru

Chceme aby hráči pochopili gambling.

Platební metody

Gratogana Casino platební metody

SkrillNetellerPaySafeCardVISAMastercardPayPalWire-transferVoltBizum
Měny
EUR
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
flash-message-news
Casino Guru News – Sledujte denní novinky a zajímavosti ze světa gamblingu
Forum_alt
Připojte se do diskuze na našem fóru a setkejte se s kasino hráči z celého světa
Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu
Přihlašte se do newsletteru a získávejte informace o nejnovějších bonusech bez vkladu, o nových hrách i další novinky