Pamatuji si, že nejlepší Vánoce, které jsem měl, byly, když mi bylo 10 let a můj starší bratr právě dokončil střední školu a dostal opravdu dobrou práci. Věděl, že se mi vždy líbily hry pro Nintendo z prvního Nintenda, které vyšlo po Atari. vůbec první Nintendo, kterou jsem miloval, byla to ta nejlepší elektronika, která v dnešní době pro děti vyšla. Hry pro Nintendo běžely kolem 50 až 60 dolarů, tehdy to bylo na konci 80. a začátku 90. let, takže to bylo tehdy pěkný penny .můj bratr věděl, jak moc miluji to Nintendo a jak rád jsem pro něj získával nové hry, věděl, že máma ušetří peníze, jen aby mi mohla koupit jednu hru pro Nintendo na ten vánoční rok a já byl vždy nadšený a těším se, až otevřu jednu hru, kterou mi moje máma vždycky koupí. takže zpět k mému bratrovi, protože po střední škole dostal tu skvělou práci, vyšel ze své cesty a šel a koupil mi 10 zbrusu nových Nintendo plus to, které jsem vždy dostal od mámy, takže celkem 11 her pro Nintendo, všechny nové, které jsem nakonec dostal ten rok a bylo to tak úžasné. to bylo před 30 lety, ode dneška 24.12.2021 a tato vzpomínka mi zůstala jako vždy ty nejlepší Vánoce, jaké jsem kdy měl.
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.