DomůFórumSoutěže[UZAVŘENO] Vánoční soutěž o 3x 100$ voucher na Amazon!

[UZAVŘENO] Vánoční soutěž o 3x 100$ voucher na Amazon! (strana 15)

168 909 zobrazení 422 odpovědí |
před 4 roky
1...14 15 16...22
Toto vlákno je uzamčeno
před 4 roky
esczgb

Nejlepší vánoční dárek byl, že když jsem otěhotněla s 3letou dcerou, udělali mi test, protože jsem měla vysoké riziko, že se narodím s downovým syndromem a komplikacemi, 5. ledna mi řekli, že je vše super, dnes je to krásná 3letá holčička

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
esczgb

Můj nejlepší vánoční dárek byla rybářská výstroj, když mi bylo 5 let (nyní je mi 51) a od té doby chodím na ryby s přáteli!

Už s nimi loví 46 let!

Automaticky přeloženo:
Daniel
před 4 roky
huczgb
  1. Podařilo se mi koupit auto
Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

Když mi bylo deset let, dostal jsem od babičky jako vánoční dárek náramkové hodinky, to byl velmi roztomilý dárek, který jsem zatím dostal.

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
ptczgb

Nejlepší dárek, který jsem kdy dostala, byla bezesporu láska, kterou mi Bůh dal, abych byla matkou tří pokladů, pamatuji si jejich příchod do detailu... miluji je bezpodmínečně

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
esczgb

Nejlepší dárek jsem dostal od maminky, než zemřela, maminka byla nemocná, bylo mi 5 let, už umírala a já to nevěděl a přemýšlel jsem, co chci jako dárek k Vánocům byl velmi mladý a ještě neměl ten pocit Vánoc nechápal, co se děje a požádal jsem ho o panenku, kterou jsme viděli v lékárně, pro kterou plakal, aby mi ji mohl koupit a on mi ji nemohl koupit protože se k němu nemohl dostat nebo koupil mou panenku nebo své léky a já ne Věděla to 🙁 a řekla mi, že je to v pořádku má lásko, jdu ti to koupit a přijel jsem 24. prosince a vzali mou matku do nemocnice onemocněla a v noci v době dárků se mi koukni na zápěstí, byl jsem šťastný, mamince jsem to koupil, ale ten samý den 24. zemřela, to byl ten nejlepší z mých dárků, když Byla jsem holka, ale teď, když jsem dospělá a máma holčičky, myslím, že to bylo nejkrásnější, ale zároveň nejsmutnější a tu panenku si zatím nechám

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

Je skvělé, že panenku stále máte. Někdo by řekl, že je to jen hračka, ale je to zvláštní, když znáte celý příběh. Mám podobný předmět s podobným příběhem a jsem si jistý, že si ho chci ponechat navždy. Veselé Vánoce!

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
czgb

KDYSI DAVNO POCITAC 486 120MHZ 🤣🤣

před 4 roky
esczgb

Moje první kolo

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

Nejlepší vánoční dárek, jaký jsem kdy dostal, bylo, že jsem se konečně mohl dostat domů ze zámoří o Vánocích poté, co moje máma porazila rakovinu!

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
bgczgb

To je skvělé

Automaticky přeloženo:
Daniel
před 4 roky
esczgb

Nikdy jsem nedostal dárky na Vánoce, doufám, že je to poprvé

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
grczgb

Moje nejlepší Vánoce jsou s rodinou a mým sladkým vnukem

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

Trávit čas s rodinou

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

Ahoj všichni! Můj oblíbený vánoční dárek byl právě minulý rok!!! & pochází od mé mámy, která podlehla COVIDu za pouhých 5 dní den po Dni díkůvzdání! Měl jsem velmi těžké to všechno přijmout a můj syn navrhl, abych šel do klenotnictví a podíval se na jejich kremační šperky! Zatímco jsem tam, dal jsem své jméno do vánoční kresby! Na Štědrý den mi zavolali, že jsem jejich šťastným výhercem 2900 $ DIAMANTOVÝ PŘÍVĚŠEK!!!! Prostě jsem tomu nemohla uvěřit! Moje máma to udělala za mě a zůstala se mnou 6 měsíců LUCKY STREAK! Vyhrál jsem v kasinu nespočet ručních plateb, zachránil jsem 6pk novorozených štěňat a jejich mámu před umrznutím k smrti, z nichž 1 mám dnes (10 měsíců starý, 90lb Pitt/Rott, "Buggy") a byl mi oznámen cizí muž, kdo mě traumatizoval 2 roky, byl mrtvý! Díky mami!!! Miluji tě až do nebes!!!

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

super 100%

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

To je těžká otázka. Vybírám si jakýkoli dárek, který jsem dostal, protože skutečnost, že se o mě někdo zajímá, je vynikající

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
deczgb

Moje nejlepší Vánoce jsou vlastně letos ... už jsem nestihla sázet a mohla jsem letos konečně nakoupit pěkné dárky pro své blízké, aniž bych se musela bát, že už nebudou peníze ... a .. . Dokonce jsem mohl něco takového převést na účet přítele, který potřebuje peníze ... jaký úžasný pocit ... přeji vám všem krásné Vánoce ... buďte zdraví

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
gbcz

Poprvé jsem šel do kasina Sun City před lety, kde jsem si poprvé zahrál

a sledoval, jak Brian Mitchell bojuje o název boxerského slova

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
deczgb

Hm, to přesně nevím. Momentálně si myslím, že s dcerou a manželkou je vše tak, jak má být 🙂

Automaticky přeloženo:
před 4 roky
jpczgb

Veselé Vánoce

dámy a pánové. Jak se máš?

Ihned

Vzpomenete si na vánoční dárek, který vám udělal největší radost?

Odpovím na otázku.

Nejlepší štěstí a jeden je

je to náročné. prostě. Pokud zmíníte jednu

Tehdy jsem byl ještě školákem.

Když Santa Claus opravdu existuje

Věřil jsem. Moje rodina byla čtyřčlenná rodina, matka a tři sourozenci, a samozřejmě to byla chudá rodina, takže jednou za rok byly Vánoce jedinou zvláštní zábavnou událostí, kterou byste dostali, když jste požádali o to, co jste chtěli. , Pevně jsem pověsil ponožky na sázku, zeptal se a ráno se probudil, byl tam herní stroj s názvem Game Gear, což byl v té době nejnovější herní stroj, ale požádal jsem ho, ale je to dárek Přišel .

Byl to můj první vánoční dárek, takže si myslím, že jsem byl tenkrát nejšťastnější.

Když jsem byl malý, dostal jsem to, takže jsem šťastný. Když vyrostu, dávám dárky já a Ježíšek ví, že musím být sám sebou.

Romantismus je přece úplně jiný, než když jsem byl dítě. Můj nejšťastnější dárek byl první dárek k herní konzoli, který jsem dostal.

to je vše. Děkuji za sledování až do konce.

Díky tomuto projektu jsem se mohl ohlédnout za svými nostalgickými vzpomínkami. Děkuju!

Automaticky přeloženo:
Toto vlákno je uzamčeno
1...14 15 16...22
Jít na stránkuz 22 stránek
flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Zapojte se do vánoční soutěže s Pragmatic Play – rozdáváme ceny v hodnotě 2 000 USD!

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.