DomůFórumSoutěže#125 Sweet Bonanza 1000 – diskuze

#125 Sweet Bonanza 1000 – diskuze (strana 5)

22 236 zobrazení 171 odpovědí |
před 6 měsíci
|
1...4 5 6...9
Přidat příspěvek
před 5 měsíci

Tahle konkrétní hra se mi moc nelíbí, pravdou je, že má dobrou RTP... Lov na bonusy je opravdu těžký!!! A pravdou je, že když se vám podaří vyhrát bonusové zatočení, jen málokdy vyhrajete! Nedoporučuji to!

Upraveno
Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Bohužel se ani já nemohu zúčastnit turnaje. Resetoval jsem prohlížeč, smazal všechny soubory cookie, vyzkoušel několik prohlížečů a VPN s různými zeměmi. Chybová hláška se mi ale stále zobrazuje. Má někdo další radu? S pozdravem.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Mohl byste mi prosím ukázat, jakou chybu dostáváte? Ve kterých zemích jste vyzkoušeli VPN? Pokusím se vám pomoct. 🙂

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Musel bych se trochu podívat zpět do telefonu. V průběhu let jsem ale na té původní sladké bonanze mnohokrát vyhrál 2500 dolarů. Obvykle na sázku 1–2,50 dolaru.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

To je v porovnání s sázkou docela pěkná výhra. Pak doufám, že se ti bude i nadále dařit a všechno bude tak, jak si přeješ.😀

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Jeee! Bože, dostala jsem roztočení zdarma 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🤩🤩🤗, viděla jsem příspěvek, že vůbec žádná roztočení zdarma, ale dostala jsem je 😎😎😎😎

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Kde jsi sehnal tyhle FS? Mluvíš o nějakém kasinu nebo o našem turnaji?😀😀

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Tahle konkrétní hra se mi moc nelíbí, pravdou je, že má dobrou RTP... Lov na bonusy je opravdu těžký!!! A pravdou je, že když se vám podaří vyhrát bonusové zatočení, jen málokdy vyhrajete! Nedoporučuji to!

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

No, i tohle může být pohled na hru.

Vlastně vím, o čem mluvíš, a na základě toho, co jsem s touhle konkrétní hrou viděl a vyzkoušel, si nemyslím, že jsi daleko od pravdy.

Ale viděl jsem, že už to vydělalo docela dost peněz, jen musíte mít štěstí na automaty.🙂

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Myslím, že člověk musí mít velké štěstí, ne jen štěstí haha! No, i když jsou dny nebo chvíle, kdy to hraje.

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 5 měsíci

Dobrý den, Jaroslave,

Moc děkujeme za vaši podporu!

Vyzkoušel jsem přes VPN následující země: Francii, Nizozemsko, USA, Velkou Británii, Ázerbájdžán, Brazílii, Izrael, Itálii, Mexiko a Turecko.

Prohlížeče: Samsung, Chrome, Edge a Firefox

O mobilních datech a Wi-Fi file

Automaticky přeloženo:
Micha-1310
před 5 měsíci

Dobrý den, jak je uvedeno ve zprávě, turnaj momentálně není dostupný. S VPN se s tím nevypořádáte. Hra byla ukončena. Jakmile bude hra v pořádku, turnaj bude opět dostupný. 😉

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Myslím, že člověk musí mít velké štěstí, ne jen štěstí haha! No, i když jsou dny nebo chvíle, kdy to hraje.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Ano, ano, přesně tak.

Tak doufám, že jednou přijde den, kdy to zapneš a budeš mít velké štěstí.😀

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Hele, pravda je, že včera měl trochu náladu, abych si hrál, ale stejně se nic nedělo! 😂

Automaticky přeloženo:
Radka
před 5 měsíci

Dobře, díky za informaci.

Zkoušel jsem to zatím každý den a nejde jen o turnaj Sweet Bonanza 1000; ani ostatní turnaje jako Bigger Bass Splash a Chilli Heat Spicy Spins nefungují a mají stejné poselství. To mi přijde trochu matoucí! Zvlášť když jsou turnaje časově omezené.

S pozdravem

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Hele, pravda je, že včera měl trochu náladu, abych si hrál, ale stejně se nic nedělo! 😂

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Heheh, no, asi bude muset být den D, aby se to stalo. 😀

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 5 měsíci

V obchodě s potravinami měli evidentně spoustu melounů a banánů, zdá se, že měli i hodně ovoce na prodej, ale v obchodě neměli žádné sladkosti na rozdávání!

Automaticky přeloženo:
Micha-1310
před 5 měsíci

To samé se děje i mně. Kvůli té chybě jsem se dlouho neúčastnil.

Automaticky přeloženo:
yeferson574
před 5 měsíci

Dřív jsem s tím neměl žádné problémy, ale teď už se nemůžeme zúčastnit a nikdo neví, co je špatně?! Funguje to i u ostatních uživatelů...

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Kontaktoval jsi už zákaznický servis? Zkusím se s nimi spojit e-mailem.

Automaticky přeloženo:
yeferson574
před 5 měsíci

Ne, zatím ne. Doufal jsem, že se mi zde na fóru dostane pomoci... ale pokud dostanete užitečnou odpověď, budu rád, když mi dáte zpětnou vazbu. S pozdravem.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

To samé se děje i mně. Kvůli té chybě jsem se dlouho neúčastnil.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Zobrazuje se mi to prosím pořád stejná chyba? Pokud ano, používáte VPN?

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Dřív jsem s tím neměl žádné problémy, ale teď už se nemůžeme zúčastnit a nikdo neví, co je špatně?! Funguje to i u ostatních uživatelů...

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Takže to pořád přetrvává, že? Právě jsem napsal Jurajovi a neměl by být žádný problém. Zkusím mu tedy ukázat, co jsi napsal, a uvidíme, jestli zjistí, co se děje.

Dám vám vědět, až budu vědět víc.

VPN pro Nizozemsko nebo Spojené království by neměla být v pořádku, protože tyto země mají omezené možnosti turnajů.

Ale ostatní by měly být normálně užitečné.

Takže se všemi ostatními zeměmi, které jste použili s VPN, jste neuspěli a nemůžete hrát turnaj?

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Dobře, díky za informaci.

Zkoušel jsem to zatím každý den a nejde jen o turnaj Sweet Bonanza 1000; ani ostatní turnaje jako Bigger Bass Splash a Chilli Heat Spicy Spins nefungují a mají stejné poselství. To mi přijde trochu matoucí! Zvlášť když jsou turnaje časově omezené.

S pozdravem

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

No, stejný poskytovatel znamená stejný zdroj; to je to spojení. 🙂

Když už o tom mluvíme, vypadá to, že všechny turnaje jsou už online! Přeji vám hodně štěstí!

Automaticky přeloženo:
1...4 5 6...9
Jít na stránkuz 9 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.