DomůFórumSoutěže#125 Sweet Bonanza 1000 – diskuze

#125 Sweet Bonanza 1000 – diskuze (strana 4)

22 173 zobrazení 171 odpovědí |
před 6 měsíci
|
1...3 4 5...9
Přidat příspěvek
před 6 měsíci

500, ale ani jedno roztočení zdarma

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Dovolte mi něco říct, ale je to jen z doslechu z fór, možná to není reprezentativní, ale automaty s nejčastějším generováním roztočení zdarma jsou Razor Shark, Money Train 3 a Big Bass Sweet Bonanza.

Souhlasím, že 500 zatočení bez zatočení zdarma se zdá divné, ale bez výherních kol to nebylo, že?

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Jo, myslel jsem, že 200 zatočení bez speciálních her je docela vzácné, ale 500 tomu říkám čistý podvod, i když je to tady zadarmo.

je, ale tuhle hru bych nikdy nehrál o skutečné peníze 🤮

Upraveno
Automaticky přeloženo:
Spinzer69
před 6 měsíci

Jak se dá trénovat hazardní hry???

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Teď to zkusím, přeji mi štěstí

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Přesně taky, DaniDani, tuhle hru nikdy nehraju.

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Vždycky hraji na automatech a u automatů není potřeba trénovat. DaniDani

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

MitchWKS, otázka zní, proč si vítěz prvního dne udrží svou pozici až do konce turnaje? Každý měsíc se děje totéž.

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Myslím, že kolyogyi51, pokud v tomto turnaji získáš 5 000 000 000 zatočení, ale nikdy se nedostaneš do první dvacítky.

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

MitchWKS, otázka zní, proč si vítěz prvního dne udrží svou pozici až do konce turnaje? Každý měsíc se děje totéž.

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Dobrý den, rád vidím, že se vám společnost líbí. Pokud mohu, použijte prosím tlačítko pro odpověď nebo citaci, když reagujete na konkrétního hráče a jeho příspěvek. Usnadňuje to sledování konverzace a hráč bude o vaší odpovědi informován. Děkuji.

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Jak se dá trénovat hazardní hry???

Automaticky přeloženo:
před 6 měsíci

Ahoj,

Vzhledem k povaze těchto automatů, kde v podstatě jen stisknete tlačítko přehrávání a doufáte, že se vám nakonec poštěstí, není co trénovat. Můžete se však seznámit s RTP a volatilitou, abyste se ujistili, že jste připraveni na to, co se očekává.

Význam:

„Měli byste hrát automaty, které se vám líbí. Nehrajte hru, když se vám nelíbí, i když je RTP dobrá. Další věcí, kterou je třeba zvážit, je volatilita. Když mají automaty nízkou volatilitu, znamená to, že hodně vyhráváte, ale výhry jsou poměrně nízké a často nižší než vaše původní sázka. Automaty s vysokou volatilitou mohou mít přes 50 (100 – žádný problém) mrtvých zatočení, ale když konečně vyhrajete, obvykle vyhrajete více, než jste prohráli, nebo vyhrajete o něco méně, ale i tak získáte zpět velkou část svých proher."

Vyzkoušejte tento návod 👈

Automaticky přeloženo:
DaniDani
před 6 měsíci

Je to jen mysl a emoce... ať už je to na rozdíl od toho, co lidé dělají, vaše vnitřní emoce vytvářejí vnější realitu a výhra, prohra, velká výhra, velká prohra, všechno záleží na vašich emocích. Někdy jsem to testoval. Když nemám chamtivé emoce, vyhrávám hodně, ale je těžké si to udržet, ale je to jen mysl. Je selský rozum, že vám mozek říká, co je venku, jinak pokud překročíte hranice svého mozku, je to jiné téma, ale když se spoléháte na smysly, abyste viděli, co je venku, pak je to jen ovládání mysli. Ale je to snadné a neobviňujte mě, pokud to nefunguje. Např. pokud máte heslo „uname", neznamená to, že budete mít ADMIN přístup...

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Víceméně se mi to moc nelíbilo

Automaticky přeloženo:
MitchWKS
před 5 měsíci

Dobrý den, v posledních 10 free spinech jsem měl +5 na 500 zatočeních a výhru 192. Bohužel jsem se dostal pouze na 775. místo. file

Automaticky přeloženo:
Zymero
před 5 měsíci

Ale přijde mi divné, že to vypadá, že si stále můžete koupit roztočení zdarma za skutečné peníze. Což považuji za nefér vůči ostatním hráčům.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Člověče, tohle je jedna z mých nejoblíbenějších her. Na Sweet Bonanza jsem dosáhl některých svých největších výher.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Člověče, tohle je jedna z mých nejoblíbenějších her. Na Sweet Bonanza jsem dosáhl některých svých největších výher.

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Tak to mám radost, jak velkou výhru jsi udělal/a? Máš nějaké screenshoty?😀

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Bohužel se ani já nemohu zúčastnit turnaje. Resetoval jsem prohlížeč, smazal všechny soubory cookie, vyzkoušel několik prohlížečů a VPN s různými zeměmi. Chybová hláška se mi ale stále zobrazuje. Má někdo další radu? S pozdravem.

Automaticky přeloženo:
Jaro
před 5 měsíci

Musel bych se trochu podívat zpět do telefonu. V průběhu let jsem ale na té původní sladké bonanze mnohokrát vyhrál 2500 dolarů. Obvykle na sázku 1–2,50 dolaru.

Automaticky přeloženo:
MitchWKS
před 5 měsíci

No, s pozicí přes 6000 to asi nebylo tak skvělé 🤣

Automaticky přeloženo:
před 5 měsíci

Jeee! Bože, dostala jsem roztočení zdarma 🥰🥰🥰🥰😘😘😘🤩🤩🤗, viděla jsem příspěvek, že vůbec žádná roztočení zdarma, ale dostala jsem je 😎😎😎😎

Automaticky přeloženo:
1...3 4 5...9
Jít na stránkuz 9 stránek

Přidat příspěvek

flash-message-reviews
Uživatelské recenze – Podělte se o vlastní recenze online kasín a sdílejte své zkušenosti s hráči

Sledujte nás na sociálních sítích – Bonusy bez vkladu, nové hry zdarma, statistiky a zajímavosti ze světa gamblingu

Odebírejte náš newsletter s informacemi o bonusech bez vkladu, bezplatných turnajích, nových automatech a dalších novinkách.