Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 977)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 977)
Mám u nich další otevřený případ a už 7 dní se nic neděje. Asi je budu muset u úřadů povzbudit. Napište jim upomínku.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 10 měsíci
Trvalo mi to přes týden, než mi po odeslání e-mailu vrátili peníze.
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Zlato
před 10 měsíci
Dobrý den, zná někdo tyto platební procesy a jejich e-mailové adresy, abych se s nimi mohl spojit a zahájit řízení?
Ets*ewave
WEBMOSAC
Optimalizované Widgetworks
Wbmsc
Skinczar / auri digital
Escex
Visionsprero
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Danixxx
Zlato
Danixxx
před 10 měsíci
Nejsem si jistý/á, že to pro mě bylo jen e00.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Chloe99
Diamant
Chloe99
před 10 měsíci
Děkuji
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Player0007
Diamant
Player0007
před 10 měsíci
Je to eskalované, to jsem ještě nikdy neviděl, víš, co to znamená?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před 10 měsíci
Byla ta tvoje eskalovaná Kelly tvá výzva?
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před 10 měsíci
Je to pro mě 12 dní, ale zítra to bude 6 dní, co se objevila zpráva o eskalaci, ale teprve 3 pracovní dny si nemyslím, že mi někdo vrátí peníze.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Player0007
Diamant
Player0007
před 10 měsíci
Další?? Zase jsi hrál hazard, nebo jsem si něco spletl?
Automaticky přeloženo:
Player0007
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 10 měsíci
Ne, tohle jsou staré transakce, které chci získat zpět. Nehraji hazard, jen všechno získávám krok za krokem.
Automaticky přeloženo:
Player0007
Chloe99
Diamant
Chloe99
před 10 měsíci
Taky mám Visionspero. Poslal jsem policejní zprávu na Slovensko. Nemají webové stránky ani žádné kontaktní informace.
Wbmsc = webmosac
Automaticky přeloženo:
Chloe99
Player0007
Zlato
Player0007
před 10 měsíci
Podařilo se ti najít nějaké e-maily k těm, které jsem zmínil? Doufám, že to policie bere vážně.
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 10 měsíci
Nejsem si jistý/á, že jsem právě vytvořil/a tiket a o 3 dny později mi přišel e-mail, že to prošetřují a žádají o údaje o kartě, a o 2 týdny později mi poslali e-mail, že obchodník vrátil peníze za transakce.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Player0007
Diamant
Player0007
před 10 měsíci
Měl jsem úspěšné chargebacky u Visionspero
Automaticky přeloženo:
Player0007
Danixxx
Diamant
Danixxx
před 10 měsíci
Lhůta pro vrácení peněz mi uplynula, takže peníze musím vymáhat jinak než přes banku.
Automaticky přeloženo:
Danixxx
Kelly1234
Diamant
Kelly1234
před 10 měsíci
Moje 2 týdny by byly tento čtvrtek, držím palce 🤞 2. mi odpověděli ohledně podrobností atd.