Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 936)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 936)
Já rozhodně ne! Můžu si jich vybírat, kolik chci, stejně vás všechny povalí, a to i vládu za provozování těchto nelegálních podvodných stránek a praní špinavých peněz. A to, že jste tady, znamená, že vás můžeme nahlásit ještě snadněji.
Certainly not me anyway ! can raise them as much as I want anyway the police will bring you all down and the government for operating these illegal scamsites and money laundering and you being on here means we can report you even easier
Automaticky přeloženo:
před 8 měsíci
Policie?? Vláda??? Jsou příliš zaneprázdněni dovozem šmejdů třetího světa do naší země a policie je příliš zaneprázdněna jejich obranou. Vážně vám záleží na internetovém kasinu 😀😀😀
Měl jsem pouze transakce přes Mbmramp, žádné přes Mobilumpay. Nejlepší by bylo zkontrolovat, které transakce přes Mbmramp mi vrátili, a u ostatních jim poslat další žádost.
Co jsi říkal? Jsem naprosto zmatený, proč mi vrátili peníze za transakce z mpmramp, ale ty skutečné s Mobilum ne. Ještě divnější je, že jsem si právě všiml, že jsem ani nezanechal údaje o své kartě, takže jsou to opravdu Mobilum?
Napsal jsem jim, že jsem s nimi nikdy žádnou smlouvu neuzavřel, a odkázal jsem na jejich vlastní obchodní podmínky, kde je jasně uvedeno, že v takovém případě musí být vrácena 100% částka.
Jste si jistý/á, že to byla společnost Mobilum, která vám vrátila peníze z transakcí mbmramp? Byla vám vrácená částka zaslána zpět na kartu, nebo v jiné formě? A jak dlouho jste na ni musel/a čekat?
Banka vám často může sdělit název zpracovatele plateb (zpracovatele) a obchodní deskriptor neboli MID. Požádejte svou banku o poskytnutí těchto informací a můžete se přímo obrátit na zpracovatele a požadovat vrácení peněz.