Díky za vysvětlení tvého postupu, Lauro, tohle je užitečné.
Mohl bych se zeptat, jestli by Revolut měl akceptovat chybné kódování MCC, nebo jestli je stále potřeba uvádět, že zboží nebylo přijato? Byly mi zobrazeny jako nesprávné MCC, ale Revolut je všechny uzavřel ještě před odesláním obchodníkům. Uzavřeli je z nějakého absurdního důvodu souvisejícího s tím, že se jednalo o hazardní hry, jak jsem zmínil o nelicencovaném hazardu a nejsem si jistý, jestli jsem se tam spletl. Předem děkuji a omlouvám se za hloupé otázky, jen většina mých transakcí byla bankovní převody, ale zatím se mi u Revolutu nepodařilo úspěšně získat zpětnou platbu za těch pár ztrát na kartě, které mám. 😩
Thanks for explaining your approach Laura, this is helpful.
Could I just check if Revolut should be accepting the MCC miscoding or if you still need to say goods not received? I got them raised as incorrect MCC but then Revolut closed them all before even sending to the merchants. They closed them for some ludicrous reason related to them being gambling as I mentioned the unlicensed gambling element and not sure if that’s where I tripped up. Thanks in advance and sorry for the silly questions, it’s just most of my transactions were bank transfers but I’ve yet to be able to get a chargeback successfully raised with Revolut for the few card losses I do have. 😩