Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 694)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 694)
Taky jo, kámo, jsem překvapený, že jsem přežil tak dlouho, upřímně řečeno, už je to 17 let.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Udělal jsem to jako gesto, ale ten chlap se chová jako pes s kostí, už nikdy víc!
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Ne modlitba, dělám to
Automaticky přeloženo:
Kelly1234
Diamant
před rokem
Upřímně řečeno, lidé, kteří si od ostatních účtují poplatky za informace, jsou podle mého názoru stejně špatní jako tato pochybná kasina! Všichni jsme na tom stejně a osobně, pokud jsem již obdržel vrácení peněz, je mi jedno, s kým sdílím informace, které jsem o těchto obchodnících našel. Ve skutečnosti bych raději, aby moje tvrdá práce nepřišla nazmar, a sdílel informace s co největším počtem lidí! Nezapomínejme, že bez lidí, kteří svobodně sdílejí informace, by nikdo z nás ani nebyl schopen získat zpět žádné peníze!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Prostě ho ignoruj, už žádné jeho sračky, a sníme ho k snídani😂😂😂
Ne, tohle je hloupé, relaps se mi opakoval jednou za 6 měsíců, nebyl zavedený žádný systém, bylo to štěstí, jak to pro mě dopadlo, ale budu to brát.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
wafflezoo
Diamant
wafflezoo
před rokem
No, všichni jsme na stejné lodi, tak proč jít proti mně
Automaticky přeloženo:
Anonymized849
Stříbro
před rokem
Až si všichni navzájem popovídáte, mohl by mi někdo potvrdit, kdo vlastně je deserltd?
Napíšu si vlastní dopis, díky 😂😂
Automaticky přeloženo:
lewis57
Stříbro
před rokem
Tohle jsem dnes dostal zpět. Samozřejmě znám těch 180 dní, ale za vyzkoušení to stálo. Bylo to pro Wintermads, alespoň mi odpověděli, takže pokud někdo jiný potřebuje vrácení peněz včas, tak odpoví.
Automaticky přeloženo:
lewis57
Anonymized849
Stříbro
Anonymized849
před rokem
DeSerltd jsou destreamováni
Automaticky přeloženo:
Denzoor
Stříbro
před rokem
Nemohu najít žádné informace o SELLPRO MANCHEST - vložené prostředky v kasinu Starsplay.