Díky za podporu Crypto Myslel jsem, že musím z této stránky odejít, protože mi dává myšlenky na hazard, ale rád pomáhám lidem, kteří to potřebují.
Myslel jsem, že druhý den, kdy jsem se zbavil svého smartphonu, vzal jsem si půjčku 25 000 GBP pomocí osobních půjček Halifax, abych zaplatil svou půjčku na dům a právě jsem dostal částku vyrovnání 23 800 GBP, dostal jsem 24 800 GBP ve své bance, čekám na vrácení peněz z banky na skinsmgnate za 1 600 GBP, abych zaplatil půjčku na dům o víkendu a tento měsíc jsem neztratil nic, abych pokryl peníze, které mi nezbylo. 10 000 prémiových dluhopisů také na jeho krytí
Thanks for the support Crypto I was thinking I need to get off this site as it gives me gambling thoughts but I like helping people who need it.
I was thinking the other day of getting rid of my smartphone ive took a £25000 loan out with Halifax personal loans to pay of my loan on the house and just got the settlement amount £23800 ive got £24800 in my bank im waiting on my refund from the bank for skinsmgnate for £1600 to pay the house loan then ive nothing left i need the refund to cover me this month I lost that money at the weekend and just cashed in 10k premium bonds as well to cover it
Automaticky přeloženo: