Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 664)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 664)
Jaký spor jste vyvolali? A jaké důkazy jsi poskytl?
Automaticky přeloženo:
scottyh7
bwastook
Bronz
bwastook
před rokem
Napsal jsem email.
Přiznali byste, že jste věděli, že se snažíte dělat hazardní hry, a že jste si mysleli, že jde spíše o licencované hazardní hry než o nelegální hazardní hry?
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
Agora
Platina
Agora
před rokem
S kryptonimem? Byli se mnou docela přímočarí, i když jsem musel podepsat prohlášení o vyloučení odpovědnosti a provést ověření s nimi, což se mi úplně nelíbilo.. ale peníze jsou teď.
Automaticky přeloženo:
bwastook
scottyh7
Zlato
scottyh7
před rokem
Byl bych upřímný, ale opatrný. Řekněte, že jste věděli, že jde o web s hazardními hrami, ale mysleli jste si, že je licencovaný a legální k použití ze Spojeného království. Klíčovým bodem je, že jste byli uvedeni v omyl – nepokoušeli jste se použít nic nezákonného a neposlali byste peníze, kdybyste věděli, že nejsou regulovány. To je důvod, proč jde o případ zkreslení a proč to banka může podle nových pravidel považovat za podvod.
Doufám, že se nepokusí zavřít můj účet nebo tak něco.
Automaticky přeloženo:
tharm
Ldiamond23
Zlato
Ldiamond23
před rokem
Mohu se prosím zeptat, jak jste je kontaktoval? Mám pokračující spor s 1 z jejich kasin a nereagují na mé e-maily
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
tharm
Diamant
tharm
před rokem
Kontaktoval jsem je e-mailem, ale tvrdí, že s tím nemají nic společného a nevrátí mi peníze, jen řekli, že kontaktujte banku
Upraveno
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Používají volt ke zpracování plateb autorizovaným platebním systémem FCA
Automaticky přeloženo:
lewis57
Stříbro
před rokem
To bylo přijato onehdy od falcora finance. Nyní jsem řekl své bance, aby se na to podívala. Odpověděli Falcoře čekající na další odpověď.
Automaticky přeloženo:
bwastook
lewis57
Zlato
lewis57
před rokem
Informujte nás o tomto kamarádovi.
Automaticky přeloženo:
Cr2023
Stříbro
před rokem
Nevíte někdo co s revolutem??
Vznesl jsem zpětná zúčtování v této aplikaci...vše zamítnuto
Poslal jsem jim e-mail před více než 2 týdny. Bez jediné odezvy. Nemohu to vzít na FOS, aniž by vydal konečnou odpověď. Opravdu si nejste jisti, co dělat dál
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Cr2023
před rokem
Nevíte někdo co s revolutem??
Vznesl jsem zpětná zúčtování v této aplikaci...vše zamítnuto
Poslal jsem jim e-mail před více než 2 týdny. Bez jediné odezvy. Nemohu to vzít na FOS, aniž by vydal konečnou odpověď. Opravdu si nejste jisti, co dělat dál
Anyone know what to do with revolut??
I’ve raised chargebacks on there app…all rejected
I’ve emailed them over 2 weeks ago. Not had a single response. I can’t take it to FOS without them issuing final response. Really unsure what to do next
Automaticky přeloženo:
před rokem
Musíte podat stížnost! Pokud na to nezareagují do 8 týdnů, můžete to vzít na FOS
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
Agora
Platina
Agora
před rokem
To je zvláštní. Moje bylo jen malé množství, možná proto.
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
tharm
Platina
tharm
před rokem
Prostřednictvím e-mailu
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Ldiamond23
Diamant
Ldiamond23
před rokem
Chtěl jsem říct, že pokud je to pár stovek, pravděpodobně jim to nebude vadit, řekli mi, že v procesu poskytují jen krypto, nic víc.
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
Jimbib87
Platina
Jimbib87
před rokem
Jací byli zpracovatelé/obchodníci pro tyto platby?
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Viděl jsem vaši recenzi na jejich pilotní projekt. Nejprve mi řekli, abych to udělal, dokud jsem nezanechal recenzi, pak mě o několik dní později sami kontaktovali s ohledem na recenzi a najednou mi chtěli vrátit peníze.