INFORMACE TERRVERS - omlouváme se, ale kdokoli, kdo o tom potřebuje informace, ignorujte mé předchozí zprávy o tom, že mi pošlete informace e-mailem. Tohle všechno se ke mně dostává a přebírá můj život právě teď a vím, že je to stejné pro mnoho z nás, takže se jen podělím o informace, ale myslím si, že se bohužel chovají jako WBMSC/Webmosac v tom, že někteří z nás byli schopni získat přímé náhrady, ale čím více lidí kontaktuje, začnou zprávy ignorovat a budete se muset uchýlit ke zpětnému zúčtování. Dalo mi hodně práce najít tyto informace, protože jak víte, jsou nepolapitelné, ale doufejme, že to některým z vás pomůže alespoň s kontaktními důkazy pro zpětné zúčtování:
Společnost Terraverse Ltd
128 City Road, Londýn
Číslo společnosti 12729165
Režie - Tzagkidou Chrysoula Cyprus
Email - I a
Pokud zadáte Interray Ltd jako vyhledávání Google, zobrazí se možnost zadat jejich webovou stránku – po kliknutí na tuto možnost se dostanete na webovou stránku Terraverse Ltd, což je anglický web provozovaný prvotřídní kyperskou společností s názvem Interray. Existuje také webová stránka s názvem Gainkit.com, kterou provozuje společnost Terraverse Ltd
Za chvíli budete přesměrováni na web kasina. Pokud používáte software blokující reklamy, zkontrolujte jeho nastavení.