Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 599)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 599)
Mluvil jsem se svým poskytovatelem karty a v zásadě mi doporučili, aby předložil další informace, které pak předá MasterCard. Ohledně dalších transakcí zatím nikdo neslyšel. Žádná zpráva je dobrá zpráva.
Neodpověděli. Posílám jim email/spam už 6 měsíců. Poslal jsem e-maily také útvaru finančního zpravodajství (e-mail: ). Z toho taky nic, ale třeba budeš mít větší štěstí.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Platina
před rokem
Ahoj, mohl by mi někdo pomoci s názvy na bankovních transakcích ohledně ZEN.com? Byl bych velmi vděčný.
A kdo jsou GLFI, kteří jsou na bankovních transakcích?
a SmPayPF*Maginc
SmPayPF*GamingSt??
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized1159
Platina
před rokem
Může někdo sdílet terrvers prosím?
Automaticky přeloženo:
mulattis
Materialgirl84
Platina
Materialgirl84
před rokem
Mohli byste mi prosím sdělit, jaké jsou jejich kontaktní údaje, protože u svých transakcí mám několik instancí CLX*nexus?
Automaticky přeloženo:
mulattis
Materialgirl84
Platina
Materialgirl84
před rokem
Mohl byste nám prosím sdělit kontaktní údaje ohledně Kashia. Bylo by to oceněno.
Automaticky přeloženo:
mulattis
Anonymized1081
Platina
Anonymized1081
před rokem
Co říká na bankovní transakce týkající se Depasify? děkuji za odpověď
Automaticky přeloženo:
scottyh7
Bronz
před rokem
Dobrý den, prosím o pomoc.
V posledních měsících jsem hloupě používal Donbet, který přijímal vklady prostřednictvím SEPA převodu, které byly zaslány společnosti Falcora Finance. Zdá se, že Monzo nepomáhá, takže jakou nejlepší cestu zkusit příště?
Kontaktovat Donbet/Falcora/FOS?
Když jsem si to přečetl, bohužel jsem pochyboval, že mám případ, ale stálo mě to hodně peněz.
Ahoj. Hledám nějakou pomoc s transakcemi kashia. Je to mimo 120denní okno pro vrácení peněz, ale vidím, že jste měli štěstí na přímé vrácení peněz? Pokud byste mohli pomoci, bylo by skvělé
Automaticky přeloženo:
Martin61
Zlato
před rokem
S pozdravem všem, podařilo se konečně zvýšit zpětná zúčtování s Monzem, všem. Dokonce jsem na ty peníze zapomněl. V podstatě jsem jim poslal všechny odkazy z médií a řekl jsem jim, že chápu, že dříve spory nevznesli, ale protože společnost Mastercard vydala prohlášení, že problém budou řešit, pokud je neupozorní, nahlásím je ombudsmanovi za nedbalost.
Finnart.io
artstrid.com
a
bitsent.eu jsou obchodníci fyi. Uvidíme, jak to půjde.
Poslal jsem jim také snímky obrazovky s vklady z kasina pro datum a čas odpovídající těmto 3 obchodníkům. Je zřejmé, že žádný z nich není hazardní společností, takže doufejme, že je to výhra.