Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 508)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 508)
Nesprávný kód zpětného zúčtování MCC pro Visa je 12.7 , který obsahuje neplatná data. Pro Mastercard neexistuje ekvivalentní kód, a proto je většina bank používajících Mastercard rovnou zamítne.
nikdy nezvyšujte chargeback s krypto transakcemi, protože banky a krypto jsou si navzájem nepřátelé, v důsledku toho se banky nikdy nebudou kryptoměnami zabývat
Byl jsem stejný, ale dostal jsem pomoc a jsem téměř 5 měsíců čistý a už je nikdy nepoužiji, jsou to podvodníci bez šance vyhrát, je těžké se přes to dostat, ale můžete to udělat!