Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 491)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 491)
Je tedy potvrzeno, že za transakcemi WBMSC stojí webmosaic? Mám na ně podáno trestní oznámení a to by mi snad pomohlo dostat je do prdele
Automaticky přeloženo:
Anonymized954
Waldo1984
Diamant
Waldo1984
před rokem
Ano, je to správné, funguje to pro mě pouze jednoduchým e-mailem a okamžitě vrátili peníze
Automaticky přeloženo:
exodus1
Vkieranc
Platina
Vkieranc
před rokem
Ano, je
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Odkazuje na ně nějaký web?
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
Anonymized954
Diamant
Anonymized954
před rokem
Odeslal jsem e-mail před týdny a oni mi nyní neposílají e-mail zpět, takže jsem nyní prošel procesem zpětného zúčtování.
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Řekli, že nemohli najít mé transakce, tak jsem poslal zpět výpisy s wbmsc a tady jsou a já vysvětlím bankám, že jste si změnili jméno na freshbet. Své příspěvky brzy smažu, protože je zde nerad nechávám
Automaticky přeloženo:
exodus1
Vkieranc
Platina
Vkieranc
před rokem
designhuntco (tečka) com
Automaticky přeloženo:
Materialgirl84
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Použitý e-mail exodus1 je definitivně potvrzen, protože minulou noc vrátili peníze, a je to jediný e-mail, který jsem použil a nevrátil se mi
Automaticky přeloženo:
exodus1
Materialgirl84
Platina
Materialgirl84
před rokem
Určitě máte štěstí, že vám byly vráceny peníze přímo! Doufám, že dosáhnu stejného výsledku.
Nejzábavnější na tom je, že bych je nikdy nenašel, ani by to nedokázal nikdo jiný, kdyby ti idioti nenaúčtovali z mé karty 5 liber pomocí jejich skutečného názvu webu! Jak hloupé