Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 468)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 468)
Z čeho to mám vycházet, když jsem od žádného z obchodů, které mají poplatky, nic nedostal?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Curritokira
Diamant
Curritokira
před rokem
Dobrý den, stejně jako na fóru nesprávné mcc, tak to bylo moje
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Curritokira
před rokem
POMOC PROSÍM.. banka odmítá vrátit poplatky s falešným kódem, protože jsem operace ověřil pomocí PIN.
Nějaké nápady na pokračování v tvrzení?
HELP PLEASE.. the bank refuses to refund the charges with a false code because I validated the operations with the PIN.
Any ideas to continue the claim?
AYUDA POR FAVoR.. el banco me deniega la devolución de los cargos con código falso pq he validado con el pin las operaciones.
Alguna idea para continuar reclamación??
Automaticky přeloženo:
před rokem
IMO jste měli jít cestou Zboží a služby nepřijaté – musíte však prokázat, že jste se pokusili kontaktovat obchodníky.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Diamant
před rokem
Musím se tedy přiznat, že jsem vklady provedl, ale neodpovídají???
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Curritokira
před rokem
Musím se tedy přiznat, že jsem vklady provedl, ale neodpovídají???
So I have to admit that I made the deposits but they don't correspond???
Entonces debo admitir que hice los depósitos pero no sé corresponden???
Automaticky přeloženo:
před rokem
Ano, pokud jste provedli vklady, musíte říci, že jste je provedli, ale obchodníci neposkytli žádné zboží ani služby. Budete to muset dokázat.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Anonymized847
Diamant
Anonymized847
před rokem
děkuji za odpověď. Rozumím, ale bude to složitější, protože se mi zobrazí pouze jeden kód s kódem finančních služeb.
Automaticky přeloženo:
Curritokira
Diamant
před rokem
Nemáte prosím někdo reklamační formulář?
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Curritokira
Diamant
Curritokira
před rokem
Poskytují pouze falešné účtenky, aby vznesli námitku proti nepřijatému zboží, takže buďte opatrní na nesprávné mcc, na které se nemohou vrátit
Automaticky přeloženo:
calumharris
Anonymized839
Platina
Anonymized839
před rokem
Jsou schopni zobrazit jméno obchodníka od svého konce a žádné další informace. Bylo mi doporučeno vygooglovat jejich jména, což jsem udělal, ale žádné informace.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
calumharris
Diamant
calumharris
před rokem
Která banka to je, protože moje banky mi daly PSČ a skutečnou adresu kód kategorie obchodníka, tohle byl Lloyds santander a moje společnosti vydávající kreditní karty
Stále aktivně obchodují. Co potřebujete Mám důkaz o slotech Zmanipulovaný, když jsem si stěžoval, protože mě neustále vyhazovali ze hry pokaždé, když jsem trefil bonusové kolo, a když jsem znovu načetl, nedalo to nic. Zablokovali můj účet a nedali mi peníze, pak jsem měl na své kartě mnoho podvodných pokusů. Musel jsem kartu zrušit a objednat novou