Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 450)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 450)
Kluci si uvědomte, že společnost Elegro nevrátí peníze přímo, řeknou vám, abyste zpracovali zpětné zúčtování ve vaší bance, protože nemohou zpracovat refundace, je to, co říkají. Ale můžete použít jejich odpověď, aby vám pomohla
Automaticky přeloženo:
melrao007
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Doufám, že od nich dostanu e-mail, abych prošel bankou, jak jsem řekl včerejší telefonát se Starlingovou, ženy byly na mé straně a řekly, že je to obrovský problém s těmito obchodníky a že jim dám odpověď pouze do pondělí a poté se znovu spojím s bankou.
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
melrao007
Diamant
melrao007
před rokem
Jo, máš štěstí s Elegro, vždy odpoví rychle a vyřeší se to docela rychle
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Právě jsem to viděl na části webu Elegro o nás, pravděpodobně proto, že je snadné se s nimi vypořádat ve Velké Británii.....
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
Diamant
před rokem
Je tu někdo, komu se skutečně podařilo získat refundaci platebního převodu?
Automaticky přeloženo:
exodus1
melrao007
Platina
melrao007
před rokem
Už jsem viděl, že lidé v tomto vláknu dostávají peníze od společnosti elegro, takže by se mohlo stát, že refundují pouze transakce ve Spojeném království a ne ostatní? To by vysvětlovalo, proč někteří lidé dostávají peníze zpět přímo, a nikoli zpětně? Jen myšlenka
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Elegro nevrací peníze přímo, musíte provést zúčtování u banky, která vám to sama řekne
Automaticky přeloženo:
Waldo1984
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Ne, jsem z Velké Británie a řeknou ti to normálně. takže si nejsem jistý, jak jste k tomu vy a Mel přistoupili, ale dostali jste jinou odpověď než všichni nesnášenliví lidé.
Dostal jsem od nich tento e-mail a poslal jsem, o co žádali. Takže bude každý aktualizovat
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
Ano, i když u pošlete informace, řeknou vám, abyste předložili zpětné zúčtování, nevrací peníze přímo.
Dostal jsem stejný e-mail jako jejich první odpověď, poté jsem odeslal informace a stále mi bylo řečeno, že mám zúčtovat
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Echosyntex se mi dnes ráno pokusil vrátit peníze, ale údaje o kartě, které má pro transakce, vypršely. Poslal jsem jim e-mail s vysvětlením, doufám, že se znovu ozvou.
Automaticky přeloženo:
melrao007
exodus1
Diamant
exodus1
před rokem
To je stejný email, který jsem dostal i já
Automaticky přeloženo:
Anonymized847
Diamant
Vkieranc
před rokem
Je tu někdo, komu se skutečně podařilo získat refundaci platebního převodu?
Is there anyone who actually managed to get a payop transfer refunded?
Automaticky přeloženo:
před rokem
Byl bych velmi překvapen, kdyby někdo měl - Payop má prohlášení o tom, co nazývají "přátelským podvodem" a odmítá jakýkoli pokus o postih.
Ahoj, byl jsem ke své bance upřímný - vyřídili ve svůj prospěch coin shop, protože produkovali falešné účtenky na krypto atd. nějaká rada? Bylo to hodně peněz
Hi I was honest with my bank - they have settled coin shop in favour of them as they produced fake receipts of crypto etc. any advice? It was a lot of money
Automaticky přeloženo:
před rokem
schválení trvalo věky. Myslíš, že to nebude vidět
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
melrao007
Diamant
melrao007
před rokem
To by nemělo vadit, stejně to půjde na účet
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Applesandpears93
Diamant
Applesandpears93
před rokem
Viděli jste tyto recepty? Pokud nepožádáte o jakoukoli kopii, protože pokud můžete prokázat, že transakce nešly k nim a křížový odkaz s kasinem, můžete to vzít k arbitráži s bankou, myslím
Automaticky přeloženo:
melrao007
Diamant
před rokem
Mluvil jsem s bankou, náhrady budou stále odmítány, dokud nepoužijí údaje o mé nové kartě, poslal jsem jemovi e-maily s novými údaji o kartě, takže držím palce.
Také s ohledem na elegro poslali e-mail zpět, že mě neuznávají jako zákazníka, aby šli přes mou banku. Našel jsem však e-mailovou adresu pro Nikotpf, takže jsem jim také poslal e-mail s žádostí o vrácení peněz.
Ten email je-
Mají odkazy na elegro, takže věřím, že je to ten pravý.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
melrao007
Diamant
melrao007
před rokem
Jo, já taky, ale to bylo tak divné, že to tam předtím nebylo, protože jsem prováděl četné vyhledávání a vždy to přišlo jako elegro