Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 424)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 424)
Dobrý den, měli byste být schopni je získat online, většina bank toto zařízení má, není v tom žádná velká věda Udělal jsem jedinou možnou službu, která není popsána
Ne, vůbec se nebojím! Nemohou nic udělat, nikdy jsem od žádného z nich nic neslyšel a dělají to špatně oni, ne já, takže bych neztrácel čas tím, že bych se tím trápil
I bank with revolut at jsem chodil tam a zpět a zvyšoval chargebacky s pomocí Chat gbt. Stále jsou odmítáni a říkají mi, že jsem nepředložil důkazy, když jsem je měl. Stále odmítají, že se mě znovu ptají na blbost s důkazy. Jsem v rozpacích, protože to teď trvá týdny. Byl jsem na živé pomoci a od včerejší 16:00 vstoupilo a odešlo celkem 26 poradců
Jsou úplně k ničemu, odmítli mi dát přímou odpověď na to, proč mi slíbili, že mi vrátí peníze, a pak vše okamžitě v rámci jedné zprávy vycouvali. Myslím, že ombudsman je jediná možnost. Zkopíroval jsem členy správní rady, což je taktika, ze které mám obvykle pozitivní výsledky, ale je jim to skutečně jedno. Nejhorší chyba, kterou jsem kdy udělal, když jsem na tyto stránky ukládal tak velké vklady téměř výhradně přes Revolut.