Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 421)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 421)
Nevím, zda je vaše stejná – zvýšil jsem tedy zpětné zúčtování a dostal jsem počáteční vrácení peněz, pak společnost poslední den podala námitku – takže moje banka to vzala před arb, které trvá 30 dní (mé konečné datum je 14.) tak jsem původně řekl, že obchodníka nepoznávám a neobdržel jsem od obchodníka žádné zboží - vrátili se a řekli, že ano - tak jsem bance poskytl další informace a uvedl je nyní pod nesprávným mcc - takže jen čekám vidět co vracejí se s 🤷♀️ Nejsem si jistý, jestli jsem to udělal správně nebo ne, nebo jaké mohou být výsledky, ale zatím jsem nic neslyšel
Neřekl jsem, že jsem si něco koupil - řekl jsem, že jsem nic nekoupil od tohoto obchodníka a neuznávám platby (nevím, jestli jsem to měl udělat), protože protestovali a řekli, že jsem u nich nakupoval - tak to je, když moje banka nyní začala před arb s nesprávným mcc
Dobrý den, čekal jsem asi 50 dní, pak jsem to dohnal v pondělí o dva dny později jsem dostal dopis, vše bylo hotovo v jednom dopise, zdálo se být mnohem rychlejší než minule