Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 391)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 391)
Jak se dostanete do kontaktu s KTM Varšava? Nikde nemůžu najít žádné informace.
Automaticky přeloženo:
poppyr
Stříbro
před rokem
Máte někdo nějaké informace o visioncraftu?
Zdá se, že jsou registrováni na Portland St London, což je stejné jako Zenith, ale jediný web, který jsem našel, neodpovídají na e-mailovou adresu.
Také Deposit/Deposit by Crypto, podezření, že jsou propojeni s Bitsent QuickBit, ale popírají to
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Diamant
před rokem
Portland Street se zdá být centrem těchto riskantních obchodníků
Automaticky přeloženo:
poppyr
Rex112
Stříbro
Rex112
před rokem
Dnes jsem je také hledal - mohu najít pouze stránky o kolech. Je to zvláštní, protože logo na mé bankovní aplikaci je stejné jako na motocyklu KTM
Automaticky přeloženo:
Anonymized825
Gojira7346
Diamant
Gojira7346
před rokem
Případně, pokud rozhodčí zamítne odvolání, aby rozhodl skutečný ombudsman.
Jak jsme již diskutovali dříve, akceptovaná banka nemůže zastavit transakci kvůli blokování hazardních her a kódům atd., ale měla by zvýšit zúčtování. Hodně štěstí kámo.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
poppyr
Diamant
poppyr
před rokem
Existuje spousta visoncraftů, jste si jisti, že je to určitě Portland? Poskytla vám transakce nějaké podrobnosti, jako je PSČ nebo telefonní číslo? Můžete požádat banku o podrobnosti o transakci, jakékoli informace o transakcích, které mají k dispozici, abyste mohli přesně určit, kam to šlo? Je to zenit nebo zenit, protože hledám zenit marketing?
Automaticky přeloženo:
poppyr
Anonymized839
Stříbro
Anonymized839
před rokem
Věřím, že Zenit a Zenith jsou stejná společnost.
Visioncraft se v mém prohlášení objevuje jako visioncraft ltd London. Revolut tvrdí, že nemohou poskytnout další informace
Automaticky přeloženo:
poppyr
poppyr
Stříbro
poppyr
před rokem
Na mých transakcích se objevuje jako Zenith, ale na mém výpisu v Zenit London. Mohu najít e-mail, ačkoli vše, co jsem našel, byl formulář na webu zenith one
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
poppyr
Diamant
poppyr
před rokem
Říká se, že společnost je definitivně rozhodnuta o sídle společnosti, nejlepší je vyhledat ředitele s jeho jménem, nemělo by být těžké najít, může být spojen s jinými společnostmi
Automaticky přeloženo:
poppyr
Anonymized839
Stříbro
Anonymized839
před rokem
Ještě jsem nezkoušel poslat e-mail žádnému řediteli. Možná to zkusit příště
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
poppyr
Diamant
poppyr
před rokem
Našel jsem zenitový organický marketing v Danska India a ředitel toho ve Spojeném království zní indicky. Zajímalo by mě, jestli jsou propojené, které jsem našel na LinkedIn. Oslovil jsem tedy a předstíral, že se zajímám o jejich podnikání, ale chci vědět, zda mají ve Velké Británii více místních kanceláří. Snad zareagují 🙏
Automaticky přeloženo:
Rex112
Stříbro
před rokem
Možná jsou KTM Varšava motocykly
Automaticky přeloženo:
barborasp
Platina
před rokem
Neví někdo, kdo je ředitel Estolio Limited?.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
barborasp
Diamant
barborasp
před rokem
https://i-cyprus.com/company/570657
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Rex112
Diamant
Rex112
před rokem
Hledáte KTM nebo KPM, protože jeden je uveden v odkazu, který jsem právě zveřejnil
Automaticky přeloženo:
Rex112
Stříbro
před rokem
hledám Ktm Varšava, píše se o mých transakcích
Automaticky přeloženo:
barborasp
Anonymized839
Platina
Anonymized839
před rokem
Jak ji mohu kontaktovat?.Nevidím tam.kontakt.
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Anonymized839
Diamant
Anonymized839
před rokem
Právě jsem to našel, ale budu hledat dál https://fintelegram.com/tag/natalia-tsiourkina/
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
barborasp
Diamant
barborasp
před rokem
Našel jsem tuto e-mailovou adresu je to určitě stejná adresa jako e-mail pro její pozornost. Zdá se, že má ruce ve spoustě koláčů