Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 372)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 372)
Nemohu ani vidět jejich licenci bez ohledu na to, kdy mají licenci, stále porušili své licenční zákony nesprávným kódováním Mcc a také tím, že nemají ukgl. Podle zákona o hazardních hrách ve Spojeném království z roku 2005 musíte mít britskou licenci k provozování ve Spojeném království
S umístěním vašeho uživatelského jména, pokud chcete přidat dlužnou částku a přidat další kasina santanda, máte také účty s uživatelskými jmény
Všechny informace jsou soukromé, pokud chcete sdělit částku každého kasina, představuje to lepší případ pro řídící orgány pro licence na hazardní hry Curacao
Ahoj lidi, poslal jsem e-mail kasinu a požádal o vrácení peněz, toto bylo 800 £ a oni mi poslali e-mail zpět, že mi vedení nabídlo vyrovnání 400 £. Mám si to vzít nebo ne?