Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 372)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 372)
Nemohu ani vidět jejich licenci bez ohledu na to, kdy mají licenci, stále porušili své licenční zákony nesprávným kódováním Mcc a také tím, že nemají ukgl. Podle zákona o hazardních hrách ve Spojeném království z roku 2005 musíte mít britskou licenci k provozování ve Spojeném království
Automaticky přeloženo:
Anonymized839
Diamant
před rokem
pokud chcete přidat ke stížnosti CGC
Název kasina
Uživatelské jméno
Umístění
Pokud chcete prozradit, co se dluží
Nyní je tu poměrně málo lidí, takže pojďme to rozjet
S umístěním vašeho uživatelského jména, pokud chcete přidat dlužnou částku a přidat další kasina santanda, máte také účty s uživatelskými jmény
Všechny informace jsou soukromé, pokud chcete sdělit částku každého kasina, představuje to lepší případ pro řídící orgány pro licence na hazardní hry Curacao
Ahoj lidi, poslal jsem e-mail kasinu a požádal o vrácení peněz, toto bylo 800 £ a oni mi poslali e-mail zpět, že mi vedení nabídlo vyrovnání 400 £. Mám si to vzít nebo ne?