Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 336)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 336)
Některé byly bankovním převodem, jiné byly platby kartou
Automaticky přeloženo:
Nasrin999
Platina
před rokem
jděte do své banky, zkontrolujte třídicí kód a číslo účtu, na které jste vložili, a vložte je do kontroly čísla účtu s třídicím kódem a budete vědět, kdo si vzal vaše peníze.
bohužel nemohu poradit ohledně plateb kartou, ale může být snazší je získat v závislosti na použitém kódu obchodníka
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Nasrin999
Diamant
Nasrin999
před rokem
Ahoj kámo, byl jsem hlavně chargebacky, někteří to hned vrátili, jakmile je banka zvýšila, jsem stejný, nemá smysl, když vyhraješ, nikdy nepřestaneš! nemůžete je dál hrát a vyhrávat, jsou navrženy tak, aby si vzaly všechny vaše peníze, nuda se mnou atd., takže terapie gamstop mi pomohla změnit můj život a také kontrolují váš pokrok Zkusil bych právní pomoc na takové množství peněz jako žádná výhra bez poplatku typ
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Nasrin999
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Jo, kámo, moje paní mě opustila, když zjistila, co jsem způsobil, a vrátila se teprve nedávno, takže pokud to nemůžu udělat pro sebe, musím se ujistit, že to udělám pro ni
Automaticky přeloženo:
Vkieranc
xbigguyxxx
Diamant
xbigguyxxx
před rokem
Jeho hlavním vlivem je 100% nuda. Pro mě je to, když se někdy před spaním dívám na televizi a nejsem unavený, když jsem rád hrál, jindy na to nemyslím.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Nasrin999
Diamant
Nasrin999
před rokem
Aspoň si to můžeš znovu vyzkoušet, jsem si jistý, že se teď nebudeš ohlížet, stále dostávám pokušení a myšlenky, ale teď je dokážu překonat
Automaticky přeloženo:
Nasrin999
Vkieranc
Platina
Vkieranc
před rokem
Jo, tak jsem se cítil, než jsem spáchal své zločiny, kámo... jakkoli to zní špatně, někdy si potřebuješ sáhnout na dno, aby sis uvědomil, co jsi udělal.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Vkieranc
Diamant
Vkieranc
před rokem
Ano, pro mě je to stejné v posteli v noci, neklidný, neschopný spát nebo sobotní noci, ale dostal jsem se ven a asi více, teď jsem si koupil televizní balíčky na fotbal atd. Čtení upgradoval svou posilovnu, abych mohl používat jiné oblasti, pomohlo to dostat se ven na pivo atd. odpoutá se od toho, že se snaží přeprogramovat mysl, jeho nízký pocit spouští touhu po silném hluku, který se nic nevyrovná hazardu, který všichni známe
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Craigo1
Nasrin999
Stříbro
Nasrin999
před rokem
Mám jít do banky nebo jen zkontrolovat platby online
Automaticky přeloženo:
Nasrin999
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Kamaráde, nenech se k tobě dostat. Požádejte někoho, aby za vás začal ovládat vaše bankovnictví, mně to fungovalo
Automaticky přeloženo:
Nasrin999
Craigo1
Platina
Craigo1
před rokem
Zkontrolujte online, že bude vedle příjemců platby
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Nasrin999
Diamant
Nasrin999
před rokem
Vím, kámo, zkoušel jsem to předtím, než mi někdo pomáhal, teď to mám více pod kontrolou, ale opravdu to musím udělat sám, když je mi teď 52
Automaticky přeloženo:
Nasrin999
Platina
před rokem
Pokud to tak moc chcete, můžete najít někoho, kdo vám stáhne vaše bankovnictví, nechte si vybrat peníze a proveďte úpravy – na změnu nikdy není pozdě