Ať tak či onak, používal jsem Cifas jako způsob, jak obviňovat své dosavadní hloupé činy.
v této fázi jediné, co mohu udělat, je poslat Modulr poslední zprávu s žádostí, aby vyjednali urovnání mezi mnou a santedou (protože oni jsou jediní, kdo kurva reagují) a uvidíme, co dostaneme.
Nevím, jestli to není příliš drsné, ale chci, aby Santeda shořel. Myslím, že Andreas je taky pedo:
Doplním to, co jsem řekl dříve, plus něco ve smyslu:
sdíleli s FOS. Navíc mám přístup k softwaru, který mi umožňuje získat e-mailovou adresu každého zaměstnance. Zajistím, aby se tento návrh dostal ke každému klíčovému činiteli s rozhodovací pravomocí ve FOS, Action Fraud, Modulr FS a FCA, aby objasnil tento podvodný plán, který financuje operace Modulr.
Dále budu sdílet pravdu s každým jednotlivým klientem a konkurentem Modulr FS, které mapuji prostřednictvím LinkedIn Sales Navigator, včetně Frog Capital, Cledara, Soar.tech, Hodge.bank, Teya, Nebeus, Rvvup a dalších. Mým cílem je upozornit na systémová selhání, která udržují takové pochybení a poškozují integritu vašeho nařízení FCA.