Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 288)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 288)
Díval jsem se do tohoto vlákna, ale bohužel nemohu najít informace o poukázkách Albedo. Mohl by mi někdo pomoci zjistit, zda jsou jejich poukázky přijímány na některých webech s hazardními hrami (a na kterých).
Webová stránka Albedo je Albedosend.com, zdá se, že jde o víceúčelové poukázky.
Co si myslíte o nových zákonech o hazardních hrách 2 £ za roztočení online je to pro online kasina začátek konce? Zdá se, že jsou nyní zasaženi častěji, zmiňuje také více pravomocí pro boj s místy černého trhu
Je hrozné, že někteří z těchto bankovních pracovníků jsou šmejdi Vím, že jsem v nich pracoval, obvykle jsou to univerzitní studenti, kteří jsou plní sh@e a bezradných vedoucích týmů, i když někteří slušní musí být, ale je štěstí, když je seženete poslední kluk, kterého jsem měl, byl totální pulsant, ale ta žena předtím byla skvělá
Jen řekli, že banka nenese odpovědnost a nemohli pro vás vznést žádné zpětné zúčtování, protože se jedná o hazardní transakce. Naprosto ignoroval celý můj případ.