Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 288)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 288)
Měl někdo štěstí s chargebacky s Monzo? Pokud máte nějakou radu, dejte mi vědět.
Stále hledám informace o:
Kašia říše
Pay-spro
Jestli s tím má někdo co do činění.
Upraveno
Automaticky přeloženo:
JohnJustice
Bronz
před rokem
Ahoj lidi,
Díval jsem se do tohoto vlákna, ale bohužel nemohu najít informace o poukázkách Albedo. Mohl by mi někdo pomoci zjistit, zda jsou jejich poukázky přijímány na některých webech s hazardními hrami (a na kterých).
Webová stránka Albedo je Albedosend.com, zdá se, že jde o víceúčelové poukázky.
předem děkuji,
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Diamant
před rokem
Co si myslíte o nových zákonech o hazardních hrách 2 £ za roztočení online je to pro online kasina začátek konce? Zdá se, že jsou nyní zasaženi častěji, zmiňuje také více pravomocí pro boj s místy černého trhu
Je hrozné, že někteří z těchto bankovních pracovníků jsou šmejdi Vím, že jsem v nich pracoval, obvykle jsou to univerzitní studenti, kteří jsou plní sh@e a bezradných vedoucích týmů, i když někteří slušní musí být, ale je štěstí, když je seženete poslední kluk, kterého jsem měl, byl totální pulsant, ale ta žena předtím byla skvělá
Automaticky přeloženo:
Ldiamond23
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před rokem
Elegro mi řekla totéž
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
Jen řekli, že banka nenese odpovědnost a nemohli pro vás vznést žádné zpětné zúčtování, protože se jedná o hazardní transakce. Naprosto ignoroval celý můj případ.
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Ldiamond23
Platina
Ldiamond23
před rokem
Možná budete mít větší štěstí, ale zdá se, že ombudsman ignoroval všechny důležité detaily.
Automaticky přeloženo:
nathanphillips9
Waldo1984
Platina
Waldo1984
před rokem
Ve zprávě přiznali, že používali nesprávný MCC, ale uvedli, že banka za to nenese odpovědnost.