Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 275)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 275)
Tyto top 3 mohu téměř s jistotou říci, že pokud získáte 1, budou to všichni stejná společnost a dostanete je všechny zpět! Jsem si docela jistý, že mi byly vráceny peníze za focus p&p, ale prostřednictvím jiné společnosti s názvem věrné nálezy! Jsou to všechny stejné společnosti, pokud jsou nigerijské 🙂
finnart.io a pixeleum.io kamaráde, zpětná zúčtování byla nyní zvýšena.
finnart.io and pixeleum.io mate, chargebacks have been raised now.
Automaticky přeloženo:
před rokem
Svěží kámo! Doufám, že budeš mít štěstí. Já mám taky Pixeleum! Všechny rychlé bity, tj. fomiline, bitsent a Goriwire, o které se pohádali. Zítra zavolám do banky a uvidím, co se děje poté, co předložím své důkazy
Nedoporučuji podávat zpětná zúčtování pod nesprávným MCC . Moje banka mé spory zamítla, protože tvrdí, že se na ně nevztahují pravidla zpětného zúčtování.