Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 249)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 249)
Dobře, fair play, můžeš prosím smazat svůj příspěvek, děkuji
Upraveno
Automaticky přeloženo:
boots2024
Zlato
před rokem
Dobře ale….!!!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
boots2024
Diamant
boots2024
před rokem
Díky moc boty, počítám, že vědí, že selhaly, proto rychlá odpověď a vrácení peněz není masivní, ale 500 liber zpět dnes ve srovnání s tím, co jsem ztratil, se cítím o něco lépe, alespoň stále čekám, až moje banka odpoví na mou stížnost, ne jistě, pokud nejsou žádné zprávy, jsou dobré zprávy, protože se objevily minulý čtvrtek, možná ano, protože to trvá déle 1. odmítnutí minule bylo velmi rychlé jako o den později
Upraveno
Automaticky přeloženo:
boots2024
xbigguyxxx
Zlato
xbigguyxxx
před rokem
Prosím, nehazarduj, kamaráde!
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
boots2024
Diamant
boots2024
před rokem
Bez šance, boty, teď jsem s tím hotový, moc mě to nebaví, doufám, že mi moje schůzka na gamcare pomůže zítra ve 14:00 poté, co bylo doporučení dokončeno, a už nikdy tyto stránky nepoužiji, bylo by úžasné získat zpět tu velkou částku, ale trochu pochybuji a také trochu zdůraznil čekání na odpověď
Upraveno
Automaticky přeloženo:
Williamj86
Williamj86
Platina
Williamj86
před rokem
Dostali jsme dnes e-mailovou zprávu z banky, říkají, že moje stížnost je stále v šetření a může trvat dalších 5 týdnů, než se mi ozve zpět, mám podat další stížnost, nebo to nechám být.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Jaké datum stanovili na 1. poupě
Automaticky přeloženo:
Williamj86
xbigguyxxx
Platina
xbigguyxxx
před rokem
původní email neuváděl déle než 15 pracovních dnů, což byl 15. den dnes.
Automaticky přeloženo:
xbigguyxxx
Williamj86
Diamant
Williamj86
před rokem
Dobře, možná počkejte trochu déle, i když dnes jen 15 pracovních dnů
Řekl bych, že požádejte banku, aby je provedla, pokud je to možné, zkuste se přesto obrátit
Upraveno
Automaticky přeloženo:
mBp12
Casfan
Zlato
Casfan
před rokem
Všichni jsou Elegro mate. Stejní lidé, ze kterých jsem dostal peníze.
Automaticky přeloženo:
mBp12
Zlato
před rokem
Sám vznesu žalobu u FOS v posledním pokusu získat zpět posledních 400 liber. Za pokus to každopádně stojí, byl jsem na začátku jedním z těch šťastlivců, kterým byly vráceny peníze přímo od zpracovatelů plateb/společností. Dám vám všem vědět, jak jsem na tom.
Automaticky přeloženo:
Casfan
Bronz
xbigguyxxx
před rokem
Řekl bych, že požádejte banku, aby je provedla, pokud je to možné, zkuste se přesto obrátit
I would say ask the bank to do them if passible try contacting anyway
Automaticky přeloženo:
před rokem
Na zdraví kluci. Banka bohužel není k dispozici také více než 120 dní na zúčtování.
(Proto nelze esclovat s FOS)
Vím, že to pravděpodobně nebude mít za následek vrácení peněz - ale nějaká rada, co přesně mám napsat do e-mailu?