Použitím našich stránek nebo služeb souhlasíte s používáním souborů cookie.Čtěte vícePřijímám
DomůFórumObecná diskuze o gamblinguOtázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka
Question about Gambling websites with Curaçao license using incorrect Merchant Category code (strana 241)
Otázka ohledně webových stránek s hazardními hrami s licencí Curaçao, které používají nesprávný kód kategorie obchodníka (strana 241)
Dobře, ukazuje to, že Spojené království na mé kreditní kartě Virgin vyvolalo zpětné zúčtování, které právě probíhá
Moje banka říká, že tato společnost Kinghills používala sumup regulovanou platební aplikaci ve Spojeném království používanou taxikáři atd.? neumožňují platby za hazardní hry, jejich nezákonné uvádí ive jim e-mailem dosud žádnou odpověď ze sumyp
Podíval jsem se na tento web, přečetl jsem si všechny podmínky a ustanovení, kde na tomto webu nejsou uvedeny žádné informace o licenční adrese atd. nebo kým se řídí